爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

hrq456 发表于 2017-4-26 09:41:27 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
系动物园常客,因为个场舒服又多靓女,其他场一间都未试过好大乡理

个人比较贪新鲜,所以基本上每次都会拣唔同技师,黎左咁多次大部份喺相头睇觉得靓既松腿妹都试过了~

上星期喺深圳放工当然要番去我呢个"第二个家"la ,去到大概8:30pm第一时间当然系搵个靓位叫d生果再去拣个靓女技师松腿~

今次点呢个样普通,所以有点失望,不过长腿大波,件绿色3仔都俾对波迫到想爆咁款,咁就张就下睇下服务如何啦~

一坐底就揸住碌棍好进取咁chok左几野又好淫咁望住我,喺大厅全程非常极之到位,松左30分钟到就话想带我入房玩得刺激d,

ok la咁跟渠去Q房话搵间喺楼下隐闭d,关好门就拉低件3叫我揸渠,对野劲大劲好揸手,又主动车埋黎搞到我兴合合,攻埋下路

都好顺利,摸多两下都已经湿哂,我问渠不如直接扑埋la,佢话公司唔准话留个V7出 黎开房过左大概40分钟渠见小弟都未投降就

问我有冇试过双飞,我话冇(之前间唔中都有技师问要唔要双飞不过一直唔会试因为本身已经贵ga la,双飞咪仲L贵!?),但嗰日唔知

点解做左傻仔答"好呀",跟住渠就话叫佢个红牌采耳妹朋友黎,渠V7左渠大概10分钟就黎左,见到个采耳妹的确唔错,样子中上,白

滑又系波大长腿,咁个采耳妹黎到倾左几句就话等渠地两姊妹一齐服侍我,咁个采耳妹就搓我lin,又lai又吮我耳珠,又喺我耳边讲淫

野;松腿妹就用尽渠所有招数刺激我小弟弟,我就一手采耳妹揸波一手揸个松腿妹波,上下都玩齐,过左大概30分钟之后小弟弟顶

唔顺爆发了,个松腿妹仲笑淫淫将喺渠手残留既精抺喺渠对波度俾我睇

最后腿妹签了550,采耳妹签了350

第一次出post,希望各位ching多多指教

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dgd78 发表于 2017-4-26 09:41:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
签左几多个钟?550系贴士吧?

gssasd 发表于 2017-4-26 09:41:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
正!支持师兄!
识玩一定喺这样玩!所谓千金难买心头好。
多谢师兄报告。

想问师兄腿妹出去爆房开价多少?

Life

qiusibo 发表于 2017-4-26 09:42:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
双飞真正!
重要玩成前后70分钟先出嘢!
真开心!

jflin 发表于 2017-4-26 10:41:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

micmic 发表于 2017-4-26 11:57:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

micmic 发表于 2017-4-26 11:57:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

micmic 发表于 2017-4-26 11:57:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

solielee 发表于 2017-4-26 21:54:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fffffffffffffffffffff

就是可口可乐 发表于 2017-4-29 18:12:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
贵就一个字,但是今日先知道原来采耳妹妹都可以甘样玩

发表回复