爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

安宁足浴装条好、场地干净、技师有功架又好玩,值得长驻

klxqlqw 发表于 2017-5-17 19:40:54 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
以前北上去按摩,贪渠大场靓装条,又多女选择,不过唔知几时开始,上面技师兴R贴士,态度又差又呃钟,搅到意兴栏栅,都唔想再上去玩。不过淫根未静,所以开始留意HK场所,上四台睇过好多场都做得好好,就喺我屋企附近就有一间,叫安宁足浴。
间场装修几靓,简洁干净,一间场干净企理好紧要的,环境系真接影响消费意欲,好在第一个感觉舒服。招呼好有礼貎,有约到就直接带我入房,问埋我慨要求后,我就先洗澡,返出嚟等一阵就有位技师到了,又估唔到嘢度都有咁高质素慨女女,佢好后生,黑色无袖连身裙,仲要系底胸装,青春气息又带点诱惑,事业线好有睇头,连身裙好短,露出条美腿,我对眼食晒冰淇林,女女见我睇傻了眼,就先去报钟,然后叫我瞓上床。
骨技都唔错,出手有板有眼,落位又准,阴柔力按得好舒服,按摩可以消除疲劳,所以我钟意按摩,唔可以话上隐,但一个月总会去三四次,自从搵到安宁足浴,先发现留港消费原来咁好,又唔使啃时间,讲返女女,边按边同我倾偈,渠几建谈,同我啱晒咀形,令全个过程唔会闷,按咗大半个钟头后,我觉得好舒服。跟住推油,香薰油味道几好,女女手法先刚后柔,推松个腰背后,再嚟柔情扫股,一阵阵快感涌上心头,好正,咁多人钟意推油当然系有原因的,舒服慨同时,好自然会想入非非,男人就系咁,抺干油反身,欢乐时光来临,女女配合度高,可以话任我为所欲为。
我真系小见多怪,早知咁好玩,使乜山长水又远跑上去,不过而家知都唔迟,去过安宁足浴之后,我已有长驻之地,何况价钱又大众化, $250/45分钟,仲要24小时营业,去邉度搵呀!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

a5311550 发表于 2017-5-17 19:57:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
河涸海干分解机

abmin 发表于 2017-5-17 20:00:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

liqi20079 发表于 2017-5-17 20:08:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢楼主分享

dcjk 发表于 2017-5-17 20:37:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

林中白狼 发表于 2017-5-17 20:52:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

林中白狼 发表于 2017-5-17 20:52:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

ychoong 发表于 2017-5-17 20:54:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢楼主分享

eastying 发表于 2017-5-17 21:05:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

eastying 发表于 2017-5-17 21:05:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复