爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

娃娃脸肉弹!双峰让人爱不释手FB#316

gfmv 发表于 2017-6-11 14:54:35 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
2017年6月9号,夜班9点半,fb#316,年龄估计23—25,生咗一副可爱的娃娃脸,但系最吸引人慨都系囡囡一对傲人的双峰。
观察大概在36C,囡囡入房时还显得有D羞涩,不过估唔到按摩D手势几好,真系有帮我松到骨,一般呢种类型慨囡囡手势都麻麻地。
囡囡出去拿水翻嚟之后开始调情,盛对啵压埋来做洗面奶,对啵系面上慢慢游动,一股奶香味扑入鼻腔。
转过身做波推,可以明显感觉到两旧暖滑慨肉球系背脊游来游去,心急想反手去揸,不过始终唔系太方便,只好等转过身之后再行动。
毒龙环节,技术算中上水平,舌头唔系入得好深,不过囡囡嫩滑慨舌头足以让细佬昂首挺立。
跟着囡囡训系到从胯下开始帮我做环保,先从大腿内侧慢慢咁锡埋到春袋到,在慢慢锡上龟头,
呢个时候感觉细佬已经不停咁出水,为了唔好赶快交货叫囡囡换过第二个姿势,叫咗囡囡帮我咗磨棍,
囡囡负责磨,我盛个将头扎入囡囡慨双峰道享受着大波带来D快乐。手亦都某停落嚟,揉捏这肉球。
囡囡出去拿水翻嚟之后开始调情,盛对啵压埋来做洗面奶,对啵系面上慢慢游动,一股奶香味扑入鼻腔。
之后要做咗个双蛋夹肠,细佬在囡囡慨双峰中稳稳夹住,囡囡用手夹住啵不停咁帮细佬做活塞加热,
系囡囡慨紧紧包围下细佬好快就变得又涨有热,体内慨兽欲就快要爆发而出,辣辣身叫囡囡做环保,
囡囡锡咗几下之后将细佬连根吞入,就系呢个时候千万子孙喷发而出,但系囡囡依然没停止作嘢,
一直将细佬含系口道,直到细佬消肿之后先至收工。总结:人靓啵大,难得遇上慨极品,配合度高、互动性好,返食度100%!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

newail 发表于 2017-6-11 16:08:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
erywurioyuip

jimao1985 发表于 2017-6-11 16:23:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jiangshan 发表于 2017-6-11 16:27:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
范德萨分杀跌范德萨

ryan1999 发表于 2017-6-11 16:34:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
good report

18575564412 发表于 2017-6-11 16:51:08 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

qiong255 发表于 2017-6-11 16:59:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

qiong255 发表于 2017-6-11 16:59:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

陈111111 发表于 2017-6-11 17:01:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
巴巴爸爸抱抱你扭扭捏捏那那那

rotey 发表于 2017-6-11 17:04:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

发表回复