爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

XQ 19# - 水润多汁杀手级美少妇

qiusibo 发表于 2017-8-3 13:28:45 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
话说近日得闲喺XQ个群度睇到突然间有个新女19#杀到,睇相已经硬硬地,问部长话真喺啱做冇耐,而且身材样貌都OK,超浓女人味等等……啱晒我口味既嘢真喺唔食就走晒宝,即约唔啰嗦,竟然喺返夜班既,正!!果断要头钟~~~~~
简单讲下第一感觉,19#小婷睇上去绝对比渠自己自拍既后生,而且身材比例都比较匀称,揽落绝对有手感,见到面及第一刻已经觉得好满意,唔驶讲,直入正题啦!
入返正题,讲返19#小婷,最令人回味既喺渠全身滑溜溜既皮肤,简直令人爱不惜手。尤其喺渠用呢副body喺咁喺你身上body massage个阵个只感觉真喺超正,而且渠既lin仔又细细,真喺lam到唔愿停口……服务方面有板有眼,冇龙但body服务超正,享受级。我纯粹做植物人之下指数轻易已取得X67(上路冇试,自己做好整洁功夫,自行争取),其实我最近都比较懒既了,但当数字式个阵渠转个黎个阵,望住佢个靓GAP又即刻觉得好难忍得到,真喺全身都咁令人回味,唔介意小小丰满类型既女仔既话,小婷完全可以成为你开年第一机既必然选择!老规矩,诚意回复可见XQ 19#小婷现场live零PS真人sexy show照片若干,enjoy!!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

andy907 发表于 2017-8-3 13:40:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
言语表达出来……

1969 发表于 2017-8-3 13:53:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

等一个人咖啡 发表于 2017-8-3 14:28:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

金箍棒 发表于 2017-8-3 15:33:14 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
强力顶帖,必须的,啊啊啊啊

dldjj123 发表于 2017-8-3 15:44:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

Justinc 发表于 2017-8-3 17:08:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

gong110fei 发表于 2017-8-3 18:11:35 简体中文繁體中文
顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶

popnima 发表于 2017-8-3 18:57:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

123@456789 发表于 2017-8-3 19:11:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
aaaaaaaaaaaaaa

发表回复