爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

美少女E46单纯可爱小情人真人相5张

uranas 发表于 2018-7-11 12:33:24 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

E公司终于开返,等左好耐,虽然开返未必等于多左好野,但始终多个market player系好事,而且,依间公事前身系现在比较少有仲有心interview女女先俾佢过关黎香港开工既公司,所以女女硬件质素有一定保证。。希望会keep到以前水准啦,多d选择。。。今日见E公司有新女update,睇中E46的adv相唔错,比较自然,即约今晚放工用膳。

当年的主场睇黎冇得再做,换左地点,交通更方便,早到左30分钟, E公司都对我唔错...都可以早上房,房在酒店顶层,比较grand,开门见到女女,几可爱,初时睇adv以为似高海宁,原来真人竟然似我n年前小学既同班同学....无论发型,脸型,身型,样貌,肤色都好似!!

E46,四川姐幼偏幼, 163cm左右高,健康肤色,身有少少肉, B波弹手啡lin,样貌几好,发型都好合亲唔老土。问女女之前有冇黎过,竟然好老实答我好耐之前有黎过.感觉女女思想都比较单纯,虽然唔算新手但一定唔系老鸡。。。冲凉时渠洗完我前面之后,我掉转身叫渠顺便冲下后面,可能Jason的普通话唔咸唔淡,女女竟然即刻黎个波推...哈哈哈。。

上到床,发现女女都几用心serve客,而且慢慢会开始投入,男上既时候...仲会用手自己捽下个鲍鱼,女女相头唔错,所以今次主要都系玩男上, E46唔同既地方系,渠全程唔会合埋眼,反而会同你眼神接触,虽然只得细车,但唔会另歪脸合埋眼避你,最后望住渠靓样,想像下几十年前既同学仔....E46最后话:给我吧.射在里面吧!....Jason听到都忍唔住要爆系套里面啦....!

事后影下相, 发现女女笑同唔笑既时候, 系两个style, 笑起上黎系好sweet好girl friend fell, 唔笑时比较cool但令人感觉有艺术感, 你地觉唔觉得呢?附上真人相5张, 希望大家会喜欢E46, 多谢!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ajian11 发表于 2018-7-11 12:34:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

ajian11 发表于 2018-7-11 12:34:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jerry5518 发表于 2018-7-11 12:43:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哈哈哈哈哈

secretmcj 发表于 2018-7-11 13:28:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jflin 发表于 2018-7-11 14:22:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

WN10000 发表于 2018-7-11 14:59:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

okwin 发表于 2018-7-11 16:34:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
thanks report very good

handerson 发表于 2018-7-11 17:20:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

dcjk 发表于 2018-7-11 17:46:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

发表回复