爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

地铁站同名(KLW 100)

klxqlqw 发表于 2018-8-9 20:08:46 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
有咩唔啱请各ching多多指教,最近天气时雨时晴,搅到风声鹤泪,请各ching小心为上。
最近连续三次去呢个地铁站搵呢个站务员,首先呢个站慨硬件都算唔错,个站务员老家哈尔滨,有经验慨ching都一定知道,哈尔滨啲女慨皮肤有几滑啦,20几岁,细细粒,但系庙细灯笼大(有D)不过最近瘦咗啲,但都唔少得过C ,另外个pat pat重正,又圆又翘又弹手,可能系小弟慨喜好啦,觉得呢个pat pat真系好好玩,值得一提就系渠笑面迎人,剩系呢样嘢已经令你心情放松咗一半啦,如果番到屋企只老虎有渠一半笑容,都会多啲番屋企食饭,服务好,唔偷钟,系有时大头虾一啲,过咗钟都唔知,亦系咁,重觉得渠可爱,囡囡番早班,注意爱锡囡囡,勿指插。
以上纯为个人喜好,只系同各ching分享,唔啱睇就当冇睇过啦。

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

free51 发表于 2018-8-9 20:09:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

motochika 发表于 2018-8-14 12:25:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Thank you for sharing pictured report!  You shall have my utmost support brother!

eman 发表于 2018-8-15 14:39:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

uandtt 发表于 2020-9-24 17:31:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不說了,樓主就是給力!

发表回复