爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

纯情样170C纤腰玉背18岁Model初下海超模

paranoia 发表于 2019-9-15 18:54:58 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
可谓:极品。天然B级大波、极好渣手、好有弹性好柔软、一D都唔堕、讲紧系真波、我不由得赞叹上帝赐给世人既礼物!呀女见我对渠对波波咁祟拜都有少少惊讶、但就笑笑口话我好Q、然后俾我任啜pink lin、而最紧要系条腰、咁纤幼既BODY、(21吋腰、我真系惊整断渠条腰)、简直就系伟为奇观!GFF爆晒分,大车特车、波推 萧环吹更加系不在话下、女女投入放荡、玩过就知好ENJOY!原本已经系爆分(样貌似日本AV妹、身材正爆、加埋服务态度GFF、呢位女女已经远超我EXPECTATION)、仲要主动感情沟通,吊,我钟意玩GFF既师兄一定明白我感受:感觉系正到无伦!

约定时间地点,准时到达,上房见真人,人靓身材正,报钟后,我渣呀女天然靓波又揽一阵,之后呀女就带我冲凉洗身,帮我波推又水萧,好舒服!!女女技术服务一句讲晒好正,热情如火,未出招已经搞到我硬晒,再加埋波推水萧,真系叔叔不行了,床上一黎就又揽又车,当我系男朋友咁Cc出品,比属佳品!好猴擒,锡耳仔,耳仔全是渠口水,跟住奶LIN,手亦挑逗LIN,R袋,同时食肠,食肠时再挑LIN。
未上套已经感觉快射!真系正到好想加钟!单系女上个阵就用左几种住法,甚有研究,男上个阵,渠问我FEEL唔FEEL到渠下面识旭,原来系收音机高手,差D俾佢收音收到爆左,狗仔个阵懒懒地叭左系到,但因为PAT PAT又好肉又翘,超好推,仲识玩股夹肠,比属佳品!瘦底大波妹

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

okwin 发表于 2019-9-16 03:14:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
thanks report very good

charlieone 发表于 2019-9-16 03:24:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
可坑就来咯哦哦哦哦哦哦

Hkmotors 发表于 2019-9-16 09:24:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
HkmotorsHkmotors

331767943 发表于 2019-9-16 09:24:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的啊

stupid7 发表于 2019-9-16 11:21:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Let's take a look first!

012345678900 发表于 2019-9-16 12:26:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

LIN15 发表于 2019-9-16 14:53:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

dcjk 发表于 2019-9-16 15:45:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

secretmcj 发表于 2019-9-17 02:06:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复