爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

晓莹专业推拿有技术有服务,大师级实力,一个字- "掂"!

hrq456 发表于 2019-9-24 20:56:15 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
开始时我都担心晓莹手骨得唔得,但按落又真系几好,穴位按得好准,力度适中(估计想大力D都仲得),按得几舒服,技术有返咁上下功夫,很有心机,所以话正骨即系正骨,即使我半睡半醒,都无偷懒,身、头、面、手、脚每个位都帮我照顾到,正到晕。

手势同大师级不遑多让,唔知仲以为渠系中医师,渠都按到一身汗,一路按一路同我讲有学过揼骨,推拿按摩系可以舒筋活络,对肩、颈、腰、腿劳损系有帮助,好多时我地坐写字楼的,经常都有坐骨神经痛,但又唔肯做运动,长期系咁手尾都好长,渠建议我要抽时间做吓运动,每日半个钟都好,听落都好感动,佢唔单只专业,仲系出心嗰只。

揼完之后再踩背,始终有D位置系好难按到位,点解咁多师兄钟意踩背系有原因的,我就系其中一个!揼完正骨后一身暖洋洋,舒服晒。

戏肉来了,试过晓莹都实会满意渠既服务,推松腰背就梗系要扫股,痕痕地舒服到唔想停,R荔枝、捽大腿根、偷桃,一轮攻势搅到细佬硬晒。反身做前面,嘴嘴锡linlin,双手轻轻咁来回扫蛋蛋、大髀,细佬喺咁既挑逗下已经好难顶,五姑娘来回挑逗,我都回礼对晓莹上下其手,最后终于俾佢兰花手搞掂。钟意揼骨而又有要求既师兄,晓莹真系试得过,绝对值得翻揼!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

gfmv 发表于 2019-9-25 07:15:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

poiu09876 发表于 2019-9-25 09:16:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢分享。

331767943 发表于 2019-9-25 11:24:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的呀

secretmcj 发表于 2019-9-25 14:16:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

stupid7 发表于 2019-9-25 14:29:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Let's take a look first!

mingzi 发表于 2019-9-25 16:44:46 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

luckyhorse188 发表于 2019-9-25 17:18:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lkjhpoiu0987 发表于 2019-9-27 00:54:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
lkjhpoiu0987

LIN15 发表于 2019-10-4 22:14:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复