爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

靓摸DiDi唔只骨技了得,而且又姣又淫又多汁,难得慨好对手!

fcvy 发表于 2019-10-10 19:23:37 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
最好当然系样靓身材正加上真系识DUP骨啦,就好似靓摸DiDi咁,绝对啱晒我口味,渠慨功夫真系一流,大师级水准,加上渠一副娇人身段,心口嗰对导弹简直令我着迷。靓摸DiDi喺观塘返工,每次去到好热情招呼我,态度又姣又风骚,仲大送秋波添,抱住我请我食波饼,大波波好有压迫感,帮我×除衫放好,一齐去冲凉。靓摸DiDi帮我细心冲洗,洗干净就同我Body吓,好似喺度跳舞咁,睇住渠表演,然后用好姣慨眼神望一望我,再来水中箫,吹得好舒服,扫龟头、深喉、摩打脷奶支掍,好有快感,唔想爆住就要叫停渠返上床!话得渠系大师级水准,功夫一定有返咁上下,无论系穴位定系力水,都有一流之选,唔怪之得咁多师兄都推介佢啦,松肩颈,重点推按腰背,每一个位置都可以按到我慨酸痛位,舒服到我都要叫两声,佢唔会用全身慨力压落嚟,而系识避重就轻,由其系大小腿,酸痛到我要大声叫,但真系好到位好舒服,感受到血液流畅咗,正到痹,实力派另舍唔同。到戏肉时渠樱桃小咀锡我全身,又奶又啜又舔,linlin啜到扯晒旗,再攻我细佬,今次系慢慢品尝,R吓袋袋,奶支掍,含住奶龟头,再深喉快吹,吹得好又有感情,第二次叫停渠,上套先女上,un得好好又un得好落力,渠大上大落咁un,呻吟淫叫声此起彼伏好有feel,之后转男上,对准靓摸DiDi窄洞直插入,洞窄好多水,一路车一路插,再系咁磨渠G 点,渠D叫床声仲要鬼死咁好听,揸渠对奶,渠揽到我实一实我就用尽全力插,最后狗仔后面狂插,靓摸DiDi个pat pat 又圆又好肉插到啪啪声,最后顶吾住渠D叫床声爽爆左,真系爽到冇朋友!之后又好细心同我冲凉,着衫,放底家用,走人。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

rich21 发表于 2019-10-11 06:18:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

331767943 发表于 2019-10-11 11:15:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的呀

jckywu 发表于 2019-10-11 12:12:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
:顶一个

dcjk 发表于 2019-10-11 12:39:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

还好还好啊 发表于 2019-10-11 16:53:01 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
呵呵哈哈哈

还好还好啊 发表于 2019-10-11 16:53:02 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
呵呵哈哈哈

还好还好啊 发表于 2019-10-11 16:53:03 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
呵呵哈哈哈

secretmcj 发表于 2019-10-11 17:46:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

talk! 发表于 2019-10-18 07:08:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

发表回复