爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

穷捻丧锄大波女

ppkart 发表于 2019-11-4 20:37:59 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
星期日放假冇野做加上我条狗又劲硬咁就紧系去仆番镬劲啦undefined好似我呢d威湿死穷捻食平o野先至o岩我身份既  一眼睇观塘区要4旧水楼下又要有环吹又要够锄得再要够大波益我呢d[胸奴族]除左刚搬到观塘既卡卡之外都睇怕冇乜第2个选择下哗
横竖一直食开次次都食得我够饱又好味唔使谂!就上去大战番一场先
一来厕所冲个靓鸳鸯浴全身前后body玩到我极兴奋之后[卡卡]开始跪住吹水萧洗完出去再继续吹见渠下下帮我深喉成条吞又食到我成条都湿狗晒咁仲要不停咁话:好好味...好正....好大条....就知渠真系劲饥渴啦所以我立即下定决心今次一定要出尽全力喂到呢条淫西饱一饱至得
我就一向以抽插速度高同强劲耐力自居既招式唔使多够劲就一招够晒满足到条女我今镬全程都只用男上一招吹够就上套一来抱住卡卡落床见渠鲍仔劲湿一野就应声插入一去到底 招对卡卡十分受用一开始插渠就已经淫叫不绝佢仲享受到不停用力揽实我在我耳边叫我:大力d....唔好停咁我谂!唔使你叫我都一定会再大力d同唔使旨意我会停架喇undefined越锄卡卡就越兴奋越投入仲主动捉住我伸晒条利狂车我见渠越high我就不断再加速不断再用力d锄狗渠锄捻到我耳仔以系木断听到我插狗渠妹妹个d水声.....加上锄渠时个d澎澎声.....再加上渠不断发出个d强劲既淫叫声..... 真系劲正!undefined因为卡卡真系劲够淫同劲好锄连我自己都唔记得锄左有几耐undefined我只记得最后临出野前我仲抽番出来叫渠帮我吹吹到顶唔住至系佢个口度爆晒出来既
点解我一直都话卡卡是我呢d穷捻既思物?就好似我今次咁丧锄完仲口爆埋埋单俾4旧家用渠$$$佢唔只一直笑容满脸仲会主动找番2草野俾我既你地话咁好服务态度既囡囡而家咁既时势仲去边度找得到?咁系咪要赞下同表扬下渠先

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dcjk 发表于 2019-11-5 09:06:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

331767943 发表于 2019-11-5 18:45:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
真的假的呀

poiu09876 发表于 2019-11-11 07:57:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢分享。

dream3240 发表于 2019-11-11 16:27:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

ffhgb 发表于 2021-8-10 20:27:44 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
考虑突突突我

+微--lili08j 发表于 2021-8-26 17:03:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
名   +  微

雅舒达 发表于 2023-4-2 12:47:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

hellyy 发表于 2023-4-6 22:18:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复