爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

白虎陀地冬佟,90後索女,港式口爆,係男人都想玩

slmtly 发表于 2020-7-31 22:33:55 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
事先預約好白虎陀地冬佟,入房見面青春美少女,90後索女,同我眉目傳情,兩眼水汪汪,紅唇白齒,笑容燦爛,
火辣辣嘅模特兒身材,幼腰靚羅,長腿美足,性感又夠誘惑,好有親切感,雙方手多多搞能到激情澎湃,
幫我寬衣解帶對我真係體貼入微,一流服務,鴛鴦浴好鬼銷魂,洗得細緻又有心機,用對靚波滑黎滑去,搞到我全身起雞皮,搓洗完就蹲低水中吹笛,爽到我樂而忘返上床,
一開始打打車輪再攬攬錫錫,摩打脷錫暈全身,用脷尖係咁撩撥我兩邊提子,慢慢由外淫到內,掃袋搓蛋,
囡囡更加主動進取,銷魂環保毒龍鑽,環保深喉吹奏,樣樣玩到齊,吹功溫柔有力,打圈吸啜兼有眼神交流,不停吹好夠投入,好鬼刺激,
玩埋69式,爽到我慾火攻心呀呀係咁淫聲呻吟,定力差D都會走火,碌野已經硬到頂唔住,我見囡囡對我咁好,決定要好好報答佢!一於上套,原來冬佟唔止把口掂,條腰亦不遑多讓,騎術一流,動作極之挑逗,妹妹仔不停吞食細佬,真係令我難以抗拒誘惑,興奮到我直搗黃龍,
不斷換花式,妹妹仔窄窄,超好好拮,囡囡肉緊又夠投入又夠淫蕩,後推式,側臥插,插到佢連連合體高潮連連,爽到佢西水不斷長流,最後加速衝刺港式口爆埋,feel好能刺激!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

9527v 发表于 2020-7-31 23:32:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
jjjjjjjjjjjjjjjj

sanquin888 发表于 2020-8-1 00:04:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

jimao1985 发表于 2020-8-1 10:02:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

liwei175 发表于 2020-8-1 11:16:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

dcjk 发表于 2020-8-1 12:04:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

chunling 发表于 2020-8-1 23:31:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

rich21 发表于 2020-8-2 02:37:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

uandtt 发表于 2020-8-3 17:50:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥頂的不是帖子,是寂寞!

poiu09876 发表于 2020-8-4 05:51:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
感谢分享。

发表回复