爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

翻食?梗系上水女朋友啦!温柔,刺激,好玩....真人插插图报告

wtwone 发表于 2020-11-14 21:06:39 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
睇多多报告打多多J....
不如亲身一试....
睇完靓女真相报告....
唔该赞好加分....

上星期六衬住放半昼....
中午同同事食完午餐....
一支公,百毛鸟....
WECHAT上水女朋友....

囡囡话已经一早起咗床....
而且刚去完郊野公园行山... .
仲问我系咪要入来上水探渠....
哈哈哈,仲使讲咩?我都未笑完....
囡囡已经话等渠CHECK完今日BOOKING再覆我....

噢!星期六果然有唔少巴打入上水郊游....
都难怪慨,有莞式同按摩功底慨靓囡囡....
自然特别多熟客预约啦....
一等就等咗30分钟,终于收到回覆....
女朋友话咁啱有个客CANCEL咗BOOKING....
问我现在喺边?要几耐先到....
我报上位置同时间,约要廿几三十分钟....
囡囡话:好啦!我反定牌等你....
果然好有女朋友风范....

准时到达女朋友工作室....
吹吹水,囡囡话近期都有去游山玩水....
体力同耐力都增加了健康了....
我作为一个家住九龙慨临时男朋友....
根本没有运动可言,实在汗颜....
当然顺便问下早操慨好处....
女朋友亦一一道来....
渠慨真性情性格,当然系我返食再返食慨原因啦....

讲多无谓,脱得光光洗身去也....
今次再玩莞式加按摩....
女朋友必杀技,牙膏水中箫....
小冈本比女朋友吹到硬一硬,但又阵阵薄荷....
恕我无办法形容嗰种外冷内热慨嗨爆感觉啦....
女朋友用条摩打脷贴身服侍我全身....
仲可以激情轻车,实在十足十女朋友感觉....
波地,磨鸠,夹肠,水中箫百分百做齐兼用心....
小冈本由头硬到尾....

扯住抹身,女朋友仲赞小冈本有料到....
梗系啦!来到上水食女,唔鸠硬至奇....

上到床,两条肉虫,先来BABY OIL按摩推油....
女朋友再来个波地磨背....
感受列女朋友慨体温,份外HAPPY....
囡囡从后偷袭小冈本....
我呼出一口气,女朋友小鸟依人地伏下来吹我耳....
此情此境,好有一对恋人搅野感觉....

小冈本进入超强状态.. ..
是时候转身继续下一PART....
女朋友先来锡LIN,摸鸠....
由装底摸到龟头,手势可以话系一级玩J高手....
小冈本是鸠弹弹到无朋友....
女朋友一啖一啜同我口爱吹奏....

渠慨吹功自然又够深度....
有眼神交流,双手亦同时捽我LIN....
我虽然唔够手长同唔太就手,但仍然十指搓波....
搅到渠面红红,再落力啜我袋袋....

吹到临界点,当然要上套先来个女上入洞啪啪啪啦....

女朋友另一个吸引点系易嗨同有天然水....
一摸已经缺堤,一磨就张开阴唇...

小冈本一笃就进入,女朋友妹妹紧窄多水....
大家面对面都深深吸一口气....
女朋友打摏,我向上狂UN....
囡囡西水流到我一袋都系....
啪啪啪叫晒床,我渣波搅腰出力插渠..

渠咪晒眼咬晒牙在享受我我撞击....
到咁上下,我弯身坐起揽住UN....
呀!唔好停呀!女朋友要求....
我当然继续努力充实佢啦....

我手臂勾起渠来个挂鼓啪啪啪....
再转身放渠落床大力抽插....
渠嗨到要同我狂车猛啜....
盛情难却,就咁同渠车住屌....

最后当然要推车埋斋啦....
莞式加按摩后慨小冈本好似特别劲....

女朋友又好配合我....
温柔得来又不失淫乱....
继续抽插到爆浆射尽为止....
又完成一次HAPPY番食之旅....
完... .

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ahao8346 发表于 2020-11-14 21:06:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

深圳蓉儿 发表于 2020-11-14 21:26:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

ilxd 发表于 2020-11-14 21:46:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

高强 发表于 2020-11-14 22:06:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

13600263500小雪 发表于 2020-11-14 22:26:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

你好强 发表于 2020-11-14 22:46:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

雨露 发表于 2020-11-14 23:06:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

深圳金总 发表于 2020-11-14 23:26:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

bbt555123 发表于 2020-11-14 23:47:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

发表回复