爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

粉嫩小女孩 任啜任爆任奶任錫任屌任車 做足鐘只收

fcvy 发表于 2021-8-10 21:21:00 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
前幾日就去咗佐敦搵粉嫩小女孩 開餐,好彩唔需要用到後補名單,囡囡仲好對辦添,見到粉嫩小女孩 真人真係好靚女,身高到我耳仔咁上下,對波唔使講,迫爆感強勁,熱情招呼我入房,先幫我鬆一鬆肩,再為我除衫,佢都除光光,波波無摭無掩,忍唔住手揸手,夠彈夠挺,乳頭紅紅地要咬吓佢,粉嫩小女孩 比我攪到要呻吟吓,侍浴招呼殷勤用心仔細,夾腸波推技巧超好,享受埋水中吹奏,正到我呻吟震震上床玩。上到床,回氣時粉嫩小女孩 問我駛唔駛按摩下,我話好呀,手勢又幾好力水,按得好有心機,粉嫩小女孩 就騎住我全身漫遊,從耳到頸,奶啜乳頭,三角位洗袋底,吞吐波子,環保吹奏,深喉,錫鳩頭時果副深情既眼神,勁有女友感覺二話不說帶套到正場,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,粉嫩小女孩 屬於專業選手,不斷變換花式轉身男上,我一下下的抽插,佢叫到出聲要我大力D,入D,好托住對腳,掛上肩膀,吓吓唔留力,盡情抽插,佢肉緊時我興奮,佢洞口好濕,D水流落張床度,真係天生淫蕩,西水都多過人,最後轉玩後推到我大發淫威,向佢個粉穴進攻,老實唔客氣不斷推,佢仲話好易高潮,高潮時high過頭會少少頭暈,真心爽,盡插一輪後先推爆,精液射清,爽撚到爆,今次同粉嫩小女孩 玩到好開心,真心推介比大家,我個人亦會再搵囡囡添食。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

深圳陈妹 发表于 2021-8-10 21:21:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

lywl88 发表于 2021-8-10 21:41:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

阿刚 发表于 2021-8-10 22:02:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

dorgel 发表于 2021-8-10 22:22:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

cxie137126 发表于 2021-8-10 22:44:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

zixi2331400 发表于 2021-8-10 23:05:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

qishudj 发表于 2021-8-10 23:25:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

wtwone 发表于 2021-8-10 23:46:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

fff000 发表于 2021-8-11 00:06:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复