爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

靓靓真係無得彈,唔怪之得可以令我咁着迷啦!

talk! 发表于 2022-6-27 22:00:13 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
唔知有無人試過好似我咁?三日唔埋兩日就要過去,有時真係無得解,為咗食好嘢,點都要有行動嘅。

我鐘意靓靓佢個人夠真,又同我傾到心事,好有Feel,試完一次我真係上隱,佢個Body當然係留得住我嘅主要原因啦,而家好難搵到個好似靓靓咁有料嘅囡囡囉,當我見到佢嘅時候,就會好喉擒咁攬住佢,男人唔會見到女人就鳩硬,但我見到靓靓實鳩硬,好想屌佢,邊錫邊除。

一路攬住入沖涼房,靓靓好細心架,會較好水比我沖涼,返出嚟靓靓已舖好床等我,。洗乾淨就上床,哩個時候要享受吓靓靓嘅骨技,手勢非常之得,有力又有穴位,有正宗功架,大師傅級數,全程唔係Hea揼,每次嚟到整返一Part真係正。

去到哩個時候就開始入正題,靓靓隻蘭花手會不停咁撫摸我,挑逗我敏感住,有時Pat Pat,有時大脾內則,有時又撚吓隻雀,真係好有快感,明明捽緊龜頭,點知又R緊蛋蛋,幾點刺激令興奮到不得了,我一摸佢隻蟹,嘩!已經濕晒,天然水真係多,見佢望住我條鳩個樣幾咁想要,睇嚟要好好收拾吓佢。

返轉身上套就插入去,托起對腳係咁插,靓靓個樣好Enjoy,呻吟聲不停咁响起,對眼已經反晒白眼,全情投入緊,轉後面玩狗仔式,推幾吓之後我就玩埋後庭,嚟度超級緊,好有壓迫感,慢插一陣之後靓靓已經不停叫我快D,話佢好想要,捉住佢條腰起勢猛插,好清翠嘅啪啪聲,加埋D呻吟聲,好鬼正!

Feel到有想爆嘅感覺,即刻轉返男上,擘大對腳瘋狂抽插,閪水真係好多,我大脾都顥晒,一輪急攻之後再忍唔住了,千千萬萬嘅子孫全部發洩晒出嚟。靓靓真係無得彈,唔怪之得可以令我咁着迷啦!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

gzsn011 发表于 2022-6-27 22:00:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

欧阳1 发表于 2022-6-27 22:22:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

欧阳1 发表于 2022-6-27 22:42:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

fcvy 发表于 2022-6-27 23:04:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

yx00016i 发表于 2022-6-27 23:25:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

麦当娜 发表于 2022-6-27 23:46:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

dylanok 发表于 2022-6-28 00:09:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

八妹有约 发表于 2022-6-28 00:32:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

stav66888 发表于 2022-6-28 00:52:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

发表回复