爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

新女中日混血兒甜甜,網紅樣子,幅偈敏感,發癲喪搖,玩家恩物

aaer 发表于 2022-7-19 21:36:39 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
出去搵野食,天賜豔福*
上咗新女中日混血兒甜甜,簡直係玩家恩物,擁有網紅樣子*身材正到爆,前凸後翹,有波有羅,皮膚白白滑滑*
上身呢對雪白大波呼之欲出,性感撩人,真係見到都吞曬口水*大家手拖手,好有女朋友feel,幫我擺好手袋服侍我坐低,好好傾,加上佢熱情大方善解人意,甜甜主動幫我除衫掛衫,主動幫我寬衣解帶,溫柔體貼,細心幫我沖涼,全身上下洗擦乾淨,水簫吹到雪雪聲,好有feel*

出到去上床,甜甜落足心機幫我港式推油,夠力水得黎穴位又到,大力得黎又唔痛,真係好手勢*
邊按邊傾計,氣氛一流,慢條斯理推油,服務做到足,樣樣都好細心,按完無曬疲勞*
按到咁上下,大家就攬緊慢慢柔情挑逗對方,慾火高燒去到佢溫柔鄉*

甜甜更加主動進取,使出調情功夫,漫遊條脷係咁撩我兩邊提子*由頭奶啜到落腳,玉手搓蛋掃袋,姣味十足,開口鯨吞我肉棒*
奶袋啜蛋,直笛橫簫加深喉,正到不得了,一陣功夫條野都硬曬,好能刺激*

硬到嘭嘭聲咁,忍唔住叫停上套埋牙開波*甜甜擺動蛇腰瘋狂上下un,我幫大力頂*
爽到佢淫聲大叫水到渠成,表情又夠投入肉緊,發癲喪搖,磨到我就黎爆都未肯停*
之後不斷換花式來插,自然水愈來愈多,最後我都唔客氣換推車啪啪聲,推一百幾十,高潮迭起推爆,正到無朋友*

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

小林林1 发表于 2022-7-19 21:37:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

香水有毒 发表于 2022-7-19 22:00:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

老陈广深莞 发表于 2022-7-19 22:20:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

翅膀 发表于 2022-7-19 22:40:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

深圳阿枫 发表于 2022-7-19 23:02:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

宏大123 发表于 2022-7-19 23:22:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

gzsn011 发表于 2022-7-19 23:42:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

dzbz 发表于 2022-7-20 00:05:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

广深莞VIP 发表于 2022-7-20 00:27:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

发表回复