爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

新女小妹香奈兒乖乖巧巧斯斯文文,聽教聽話小女朋友,讚

hrq456 发表于 2022-9-21 19:08:09 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
出得來玩,錢唔係最重要,最重要係囡囡有樣有身材有服務,好似深水埗區新女香奈兒,係我上星期洗樓時嘅大發現,呢件囡囡係好野,有唔少熟客,經常要預約先有得食,今次終於可以一親香澤啦,新女香奈兒白白淨,瓜子面靚女,成個明星咁,心口仲好有睇頭,加埋條纖腰同美腿,絕對令我塔晒糖,入到房就互摸,新女香奈兒皮膚好細嫩,滑到線手,大波配上粉紅乳暈細乳頭,輕輕逗下已經有晒反應,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,床上服務,舌功相當犀利,伸出神脷就將我由上身至下身啜個痛快,爽到打冷震,喺床上慢慢嘆,新女香奈兒熱情主動,不停啜我兩粒乳頭,摩打脷漫遊全身,爽撚死,AV式環保吹,唔係博命吹,係吹吹下先加快節奏, 而且有深喉,有眼神交流,用舌尖係龜頭打轉,正撚到爆精,細佬硬撚晒,即換六九互舐,啜到佢隻鮑魚濕晒水,點起晒大家嘅慾火,上套先來個帶套到正場,瘋狂策騎起嚟,搖擺搖盪高級騎術,如果有囡囡騎師排行榜,新女香奈兒屬於專業選手,不斷變換花式由我進攻,玉洞狹窄,西水不斷流出,感覺良好,攻到佢大叫救命,拉士一招老漢推車,從後捉實對奶狂屌,啪啪聲混合西水聲,推到好高漲,新女香奈兒亦反應強烈,係咁反屌我,用盡腰力,按實囡囡條腰,入盡抽出再入盡,連插幾百吓,一股熱流才洶湧而射,爆到囡囡高聲叫,呼埋最後一口氣才抽出,新女香奈兒服務用心又多元化,值得推介比大家。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

uranas 发表于 2022-9-21 19:09:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

cnyunxi 发表于 2022-9-21 19:29:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

阿星13580798176 发表于 2022-9-21 19:50:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

小杨 发表于 2022-9-21 20:10:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

ahao8346 发表于 2022-9-21 20:31:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

楓葉寶寶 发表于 2022-9-21 20:52:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

ilxd 发表于 2022-9-21 21:13:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

gfmv 发表于 2022-9-21 21:35:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

石湾1236 发表于 2022-9-21 21:55:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

发表回复