爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

新女下海既依依,服務好 L 掂,鮑魚窄窄比我慢慢嘆

dylanok 发表于 2022-10-12 19:22:05 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
放假去偷桃,約新女下海既依依,星味十足,貌美如花,身材高挑,皮膚白白滑滑,有腰有羅,曲線玲瓏浮凸,性感十足,樣好鬼風騷撩人,我睇到眼定定手都痕曬!
依依熱情似火好殷勤招呼,忍唔住攬埋佢係咁搓揉,搞到我慾火高燒好能興奮,
傾兩句計,佢立馬幫我除衫沖涼,一流嘅服務,比我女朋友仲要體貼,侍浴洗得細心又有心機,波推擦背水簫都有,好能爽!吹到我差D爆漿!
沖洗完爬上床先按摩,開背有板有眼,手勢正宗夠力,按得好舒服,之前份正職是美容,做到力夠穴位準,推油絕對係一流技師,慢慢逐步逐步推,真係好正,推到咁上下,我已經無心再享受⋯⋯
囡囡調情功夫了得,條脷係咁撩撥我兩邊提子,啜勻全身,搞到我好有feel,奶袋袋啜蛋蛋,感覺好鬼正,之後成個奏樂大師咁擒住支玉笛吹得津津樂道,落力吹奏,好刺激哋吹到雪雪聲,加深喉,正到無朋友,吹功超級無敵,真係令我爽到震,一陣功夫吹到我礑野隨之變得又粗又硬!
頂唔順上套,女騎士瘋狂上下un,鮑魚窄窄,叫聲又銷魂,不斷換花式,佢好好配合,我左插右插,上插下插,依依更加風騷入骨,投入又好配合,爽到佢欲死欲仙水流不息,屌到連連合體高潮中爆射,大家都開心到震曬,真係爽死!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

wo188888b 发表于 2022-10-12 19:23:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

靠谱 发表于 2022-10-12 19:44:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

qing谜 发表于 2022-10-12 20:06:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

cxie137126 发表于 2022-10-12 20:27:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

tianheileniu 发表于 2022-10-12 20:42:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
士大夫的撒打算多发是

free51 发表于 2022-10-12 21:03:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

淡水皇冠 发表于 2022-10-12 21:25:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

lywl88 发表于 2022-10-12 21:47:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

阿海aaa 发表于 2022-10-12 22:08:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复