爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

混血兒BB24項全能,前後波推股磨 口爆顏射再吞精

hrq456 发表于 2022-11-11 19:26:47 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
梗係要偷跳見識吓啦,洗到某大廈,見到有個叫混血兒BB既囡囡,個樣靚得叫人心跳,絕對係我柸荼,而且身材夠晒fit,即時入去佢工作室玩番次先。新女混血兒BB不禁令我眼前一亮,除咗身材火辣外,樣靚、大波、美腿、靚股,仲有份清純氣質,服務更加係掂到加零一,侍浴36D大乳牛,由上至下慢慢磨,乳牛煎蛋,夾到我碌鳩硬到爆,櫻桃小口含住淡暖水來個冰火水蕭,一邊含到我幾乎射,忍住急急腳出沖涼房,囡囡好細心幫我抹身。上到床,先幫我全身按,力度由輕到重,一d都唔馬虎,按到我舒舒服服嗰種,跟住就推油,推至全身上下推鬆哂,真係好手勢,一路夾一路用利含大碌棍龜頭,條利好敏捷,含得超撚舒服,跟住六九吹簫,高級環保吹,鯉魚咀720度旋轉吸啜,佢一路吹,對淫眼就一路向我放電,舒服到我嗌左出黎。一開始男上壓住混血兒BB一野插落去,佢個西好似岩岩開苞既囡囡咁緊窄,好有快感,差唔多表現超凡騎功,快速坐插,細妹又窄又濕又暖,騎到面都紅晒,最後一程喺床上反轉囡囡來個後插,大力爆到佢水花四濺,一床都係西水,滴到我春袋都濕埋,換咗幾個花式,玩得好投入,佢反應十足而主動,完全陷入失控狀態,唔夠二百吓,我就走火噴精收皮。混血兒BB絕對係睇得又砌得嘅床上恩物,完事後放低家用腳軟軟落樓。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

zt7891230 发表于 2022-11-11 19:28:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

ss13175 发表于 2022-11-11 19:48:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

icelee 发表于 2022-11-11 20:08:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

强哥 发表于 2022-11-11 20:29:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

15015138369 发表于 2022-11-11 20:51:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

郝晓琳 发表于 2022-11-11 21:11:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

ahao8346 发表于 2022-11-11 21:31:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

林涛 发表于 2022-11-11 21:52:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

轻唇baby 发表于 2022-11-11 22:15:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

发表回复