爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

毒龍,申脷鑽入去花園中心深處,真係來學星爺個句, "真係估你唔到呀"

liuxiao30 发表于 2022-11-12 21:45:32 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
如期諗下回味下. 不如直頭行動去馬.咁就打電話,去book 恩恩.同攪咪d手尾就閃人.今次去到, 直接話約左恩恩,直接入房.
大家傾下計,互動下, 感覺幾舒~之後佢一個大車 車咪黎, 咁我都唔執輸, 同佢互相濕吻一留. 結果都係細佬戰勝大腦, 咩減少親密接觸, 小心飛末. 都唔知飛到去邊, 我淨係記得玩到 雪雪聲, 同bo bo 聲...
之後就去沖涼,波推,再洗下前,洗下後. 其實波推都係幾舒服既, 玩水中簫, 吹到雪雪聲, 驚俾佢吹爆,不如返上床玩~
之後就出返去. 上床,佢問我係咪做背先, 我話一陣先, 做前面先. 我本來諗住佢吹下J先.咁跟住佢叫我 張開腳, M字腳, 雙手抱住膝下. 咁我跟住做la, 依! 呢個姿勢, 咁似 我睇d AV, d囡被人吊既姿勢咁既.原來佢係要毒龍我. 之後就瀨下袋底同後花園, 來回咁瀨.啦AV有睇開, 都知, 吊囡, 令到條囡覺得好舒服既插法係九淺一深估唔到恩恩都明呢個道理, 瀨到咁上下, 佢申脷鑽入去花園中心深處.真係來學星爺個句, "真係估你唔到呀"
鑽到咁上下, 我都硬q晒, 同佢講, 不如帶套囉. 咁就幫我帶la之後就女上男下, 比佢騎住馬.咁我頭先花園被鑽得舒服, 又被騎左陣, 都有d 感覺架la,我承認, 唔係好耐, 十分鐘到...咁就到我發力. 由我係下面吊返佢.佢見我發力, 都估到我就想, 就淫聲淫氣咁講, 咁快~等~多陣先la嗯~~回一回氣,再戰. 黎個密集式攻擊,咁就射晒d 子彈出去lu….
事後,我有想黎多Q, 可惜未回氣,等下次再戰.

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

jia201888 发表于 2022-11-12 21:46:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

lywl88 发表于 2022-11-12 22:06:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

安然001 发表于 2022-11-12 22:29:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

SN00888 发表于 2022-11-12 22:50:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

AxiaomaB 发表于 2022-11-12 23:11:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

阿峰 发表于 2022-11-12 23:31:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

imm134 发表于 2022-11-12 23:51:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

gsay008 发表于 2022-11-13 00:13:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

一头雾水 发表于 2022-11-13 00:33:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

发表回复