爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

高素質服務王,40D粉紅巨乳Ada,莞式全能服務,性愛十八式無所不能@環保口爆+事後簫

gssasd 发表于 2022-11-23 19:32:37 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
天賜豔福,試咗高素質灣仔服務王Ada,靚樣銷魂,標緻迷人,40D粉紅巨乳,修長美腿,身材玲瓏浮凸,有腰有羅@
入房後,囡囡熱情招呼,紅唇笑容燦爛,兩眼水汪汪,笑起來好有親切感@
即來深情擁抱,身材又正,曲線完美,大家好似久別重逢嘅情侶咁,按住佢瘋狂勁玩,不斷抽水,上下其手,好配合@
Ada幫我除衫褲,服務一流,好似幫皇帝咁幫我前後上下沖洗得好乾淨,Body Massage,水中簫,等一系列嘅服務,真係好正@

抹乾身上床,沖洗完上骨床,服侍我趴低,佢俾足心機幫我按摩推油@
開背有力有手勢,手勢梗係唔使講,正宗手骨, 技術好掂,功架十足,逐步逐步按到我全身都鬆曬,真係好舒服@
按鬆之後,推油都一樣咁正,絕對係專業技師水準,服務做到足,絕唔馬虎,推到我無晒疲勞!正@

莞式全能服務,性愛十八式無所不能,全身主動波錫lin,前奏好夠投入,奶春袋啜波子@
銷魂毒龍鑽,搞到我好有feel,環保吞曬成碌,吹簫好勁又好鬼舒服@
橫瀨直啜,用淫眼望住我刺激地吹到雪雪聲,真係少D定都唔掂,吹到碌鳩係佢喉嚨膨脹得又粗又硬@

然後上袋到主菜,女上體位,腰力超好,水簾洞又窄又濕,細佬出入無比順暢@
囡囡更加投入肉緊,不斷換花式,加速衝刺,爽到佢瘋狂大叫,超好好拮,加速快推,經過10分鐘嘅激情攻守@

最後推車啪啪聲西水長流,出盡全力衝刺,尖峰時刻叫佢含住環保口爆,玩埋事後簫,好值得再試!推介比各位師兄@

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

晴儿 发表于 2022-11-23 19:34:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

萱萱 发表于 2022-11-23 19:54:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

黄生a 发表于 2022-11-23 20:14:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

丘总 发表于 2022-11-23 20:35:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

kevin0426 发表于 2022-11-23 20:58:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

老陈广深莞 发表于 2022-11-23 21:19:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

楼主| gssasd 发表于 2022-11-23 21:40:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

paranoia 发表于 2022-11-23 22:04:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

liuxiao30 发表于 2022-11-23 22:25:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复