爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

女朋友feel,對做愛特別癡迷一條龍服務包你欲罷不能

xky1314 发表于 2022-11-30 20:14:10 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
好多師兄都讚佢服務好好,琴日去深水埗做完嘢,一於會一會佢。深水埗執到件好野,囡囡叫深水埗Jackie,新做無耐,屬區內嘅頂級貨色,樣子甜美,身材前突後挺,36D大波,令人賞心悅目,熱情迎接我入閘,即時伸出淫手搓佢波波,真係滑不溜手,洗白白時幫我波推,夾腸,加上水中簫,吹到雪雪聲,確係正到爆,搞到我興烚烚至返上床,訓落床,囡囡騎在我身上立即奶全身,耳邊呻吟吹氣,漫遊有感覺而唔會太過機械化,環保吹奏,眼神有交流,深喉不斷,高超口技,有d頂唔撚順喇,轉玩六九,鮑汁無色無味,又濕又暖,首先來個男上出擊,但囡囡仍然下下搶韁,巨乳比我撞到拋高拋低,我左啜啜右啜啜,深水埗Jackie表現放蕩,叫床聲瀟魂夾淫蕩,高潮迭起,搞到我衝刺興奮無比,轉番囡囡一野坐上來,不停咁騎我,搖擺得狠勁又夠快,極品鮑魚隧道短窄又多水,夾住支棍好撚舒服,跟住抱囡囡對鏡狗仔式,插到佢西水長流,啪啪聲反應強烈,每抽插一下就叫一下,真係好撚爽,一股濃烈而熱盪嘅精液,就激射而出,抽出黎仲見成半袋精液,射左好撚多子孫,真好爽好過癮。今次同深水埗Jackie玩到好開心,真心推介比大家,我個人亦會再搵囡囡添食。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

kaobo 发表于 2022-11-30 20:17:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

小妖精 发表于 2022-11-30 20:38:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

haomen009 发表于 2022-11-30 20:59:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

szsn0755sn 发表于 2022-11-30 21:19:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

sn-经理 发表于 2022-11-30 21:42:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

珠珠 发表于 2022-11-30 22:05:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

洋妞西门庆 发表于 2022-11-30 22:25:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

54388824 发表于 2022-11-30 22:47:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

广深专线鸡地 发表于 2022-11-30 23:07:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复