爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

欣欣特色的回味feel 吹簫溫柔讓人陶醉 舌尖很長很柔軟 口爆王,口爆迷 深喉口爆

aaer 发表于 2022-12-20 19:05:58 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
人比人就比死人,要食好野就咪幻想太多,洗啱就入,要求多多比人入咗先,就真係傻仔啦,上星期去太子洗樓,見到靚女欣欣大門掛住請按鐘,二話不說就按鐘,仲要見到係真人,當然入閘開心吓啦,入到房,大家有講有笑,加上互相撫摸一輪,了解多咗,自然水到渠成,除衫沖涼,佢咁熱情主動,招呼一定又好用心,唔會Hea做嗰隻,都算敬業樂業。寬衣解帶去浴室,36D大波貼住我上下前後磨,推完壓,好撚爽,洗到乾淨晒,梗係水中簫啦,欣欣望住我嬌媚一笑,幾乎想爆比佢,好在囡囡口下留情,乾身上床,欣欣由我頸鍚到大脾內側,奶完又錫,錫完又奶,仲洗埋袋底,全身漫遊做得好足,全程無偷懶,抵讚!服務細心全身上下瘋狂奶錫,奶袋啜蛋落深喉,啜得我鬼咁興奮,到細佬度落力吹奏,環保份子,吹功好犀利,落力吹到雪雪聲,直瀨橫啜,一深一淺,深淺快慢,換六九式吹奏,吹到唔叫唔停,搞到我慶恰恰,好撚舒服,之後帶套埋牙,先來個帶套女上騎,騎術上乘,佢捉住我隻手,係咁騎,騎得有節奏,再來男上抽插,下下隊到入子宮咁,欣欣比我屌到反晒白眼,流晒西水,來回幾個回合,最後坐喺床反轉囡囡,提起雙腳坐上來,變反身M字抽插,將籮友壓入去,入到最入,囡囡亦自動上下打樁,西水亦不斷流出,成條鳩入到盡,小小動作已經令欣欣瘋狂,咬實牙根以每秒兩三下抽插,插足兩分幾三分鐘至抽出除奪狂爆,射到鳩軟為止,欣欣咁靚女之餘,服務功夫又有保證,唔怪得咁多師兄讚啦!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

广深莞直选 发表于 2022-12-20 19:06:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

suofenglove 发表于 2022-12-20 19:27:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

婷婷 发表于 2022-12-20 19:48:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

孤心浪客 发表于 2022-12-20 20:13:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

广深俱乐部 发表于 2022-12-20 20:33:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

小洁 发表于 2022-12-20 20:54:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

zixi2331400 发表于 2022-12-20 21:14:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

18770688911 发表于 2022-12-20 21:34:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

szsn0755sn 发表于 2022-12-20 21:55:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

发表回复