爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

大波靚女明星feel~那個男人不心動

dgd78 发表于 2023-3-13 18:47:51 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
放假當然搵女開心下,又係想食大波女。諗起深仔琳琳佢對白滑大波,當然係時候要去會一會佢。記得好多師兄講話無預約比較難入到閘,加上印象中佢12點前收工,所以中午食完飯先打電話預約定。
收工啦啦林坐車到深仔,地方係正地鐵附近好易搵。上到去行到琳琳門口按鐘。可能佢應該係CCTV見到我,所以我一按鐘同時度門已經打開左。可佢一對對導彈大波依然咁堅挺,佢完全無催趕叫我先坐低,之後打開雪櫃問我飲咩,然後佢就開始寬衣,睇住佢解除個Bra,兩笠的的仍然淺色,真係想立即去啜幾下!不過琳琳話佢未生過,lin頭好敏感,
refuse我啜 lin頭
跟住我都啦啦臨除衫入去同佢洗白白。洗乾淨佢就用佢對導彈同我全身前後咁按摩,然後先錫下Lin再水簫。出黎啦啦林乾身坐上床等佢,之後佢出黎已忍晤住拉佢埋黎玩E奶大波,之後我考到車牌,瞓得我再玩一輪E奶大波,跟住佢反客為主,先黎個E奶全身漫遊,再黎錫然後吹奏。細佬已經硬無可硬,即刻叫佢上套開波!先黎個女上然後狗仔式從後揸住對E奶,最後轉番男上車住爆漿!沖完身之後放低家用,又係仲主動立即找錢,我當然話晤使啦!黎多個Goodbye kiss滿足閃人!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

淡淡的歌 发表于 2023-3-13 18:48:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

安然001 发表于 2023-3-13 19:08:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

haliao8 发表于 2023-3-13 19:31:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

qiusibo 发表于 2023-3-13 19:51:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

咖啡 发表于 2023-3-13 20:12:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

安然001 发表于 2023-3-13 20:32:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

tianheileniu 发表于 2023-3-13 20:38:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
水电费水电费水电费是的

my9449 发表于 2023-3-13 20:58:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

小妖精 发表于 2023-3-13 21:18:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

发表回复