爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

Jasmine好玩得真係好豪放,有技術,身材又fit又好砌

翅膀 发表于 2024-1-22 21:09:47 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
個師兄話上環灏畲髲B Jasmine,睇佢既食砰吾錯喎,一於上去試下新野先,先打電話去預約左先,費是摸門釘啦,預約好左就準時上去。

上到去Jasmine開門樣子好有女人味,樣子吾錯,有身材,笑容甜美,心口條事業線好深對波好大,身材好平均好fit,之後Jasmine拖左我入去,入到去小弟就上下棋手,Jasmine對燈都好堅挺好楂手,我一路搜Jasmine身佢就一路幫我除衫,一齊除晒衫入去鴛鴦浴,Jasmine侍浴好細心好溫柔體貼幫我洗到乾乾淨淨,Jasmine一路侍浴用36D波推均全身,之後再黎水中簫,Jasmine簫功好到位,攪到小弟條肉腸變大左幾倍,再比Jasmine咁吹落去好易比佢KO。

之後叫停Jasmine抹身上床,上返大床揼吓骨先,Jasmine手勢好好,力度又夠,按穴位時好到位咁好手勢!揼了一會熱完身,Jasmine之後開始挑情由上至下,鍚Ln Lin啜旦旦,橫簫直笛吹到Fing晒頭,Jasmine果然係簫后,比Jasmine吹到我條肉腸鐵枝咁硬,再玩埋毒龍鑽,真係少d忍耐力都頂佢吾順,跟住叫停Jasmine幫我抹乾身上床,Jasmine騎住我狂咀狂錫車左一陣,個咀鲤魚咀好有吸力,啜Lin Lin,前戲做得好俾心機,瀨埋個毛旦,環保簫吹得津津有味,吹到碌野係佢喉嚨度不斷膨脹吹到細佬硬一硬,鳩硬似鐵,支槍差少少棄械投降,好彩叫停!

入正題男上位鳩插,一邊揸大波一邊抽插,用力勁插Jasmine,佢開始有反應啦,淫蕩聲音導航,佢既表情,呻吟聲真係令到我好難頂,之後再黎推車屁股又翹,推到啪啪聲,Jasmine性感嘅一面充份發揮出黎,加上肉緊既表情,簡直係殺死人,逼我作出最後衝刺,最終係高潮之際連珠炮發,全程投入大家玩得好high,之後Jasmine叫我瞓系度抖下,佢清潔乾淨我碌野,再有事後浴,沖身後交低家用閃人,臨走時已經同佢約定下次再玩過!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

antony 发表于 2024-1-22 21:13:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

爱桑网 发表于 2024-1-22 21:33:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

琴琴990 发表于 2024-1-22 21:56:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

vipsn88 发表于 2024-1-22 22:20:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

曼妮芬 发表于 2024-1-22 22:42:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

imm134 发表于 2024-1-22 23:08:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

倩儿 发表于 2024-1-22 23:33:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

八妹有约 发表于 2024-1-23 00:01:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

阿涛 发表于 2024-1-23 00:28:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

发表回复