爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

服務好、功夫絕對到位,同佢做愛簡直係一流既...

wjx79979 发表于 2024-1-25 20:48:35 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
小雨真人都幾可愛幾Q,好健談,同相片個種cool感成好大反差,不過當下比佢對導彈吸引住,即刻上前搜身,對奶有股淡淡嘅香氣,好好聞。點知個小雨叫我幫佢除衫,慢慢一件一件咁除,望住對奶露出嚟真係好正,又係大Lin乳牛,忍唔住一嘢啜落去,諗起都扯扯哋,摷到夠先肯去過水侍浴仔細好乾淨,水蕭已經感受到不同,誘惑嘅眼神、波推嘅壓迫感、深喉嘅吸引力,棍身至棍底所有範圍都舔得好舒服,當然抹身亦好細心,連腳都幫你抹埋。上床都係先開背,小雨果然稱得上五強選手,可能佢都幾明男人敏感位置,所以所有服務都有好強烈嘅觸感,轉身舔Li再施展下下深喉吹奏,又係爽到無朋友,點知正當我享受緊之際,小雨突然轉身企高,用佢雙腿頂起我雙腿同屁股,再烏低身用條脷幫我洗車低,呢招真係打到我有啲措手不及,我都係第一次試,呢個角度咁望住對波fing吓fing 吓,視覺效果真係幾震撼,加上佢條脷真係好靈活,真係feel到成個車底都洗得好乾淨,我都爽到頂唔順叫咗出嚟。玩咗好耐終於放過我上套,過程係同平時一樣,女上補鈣,再瘋狂抽插,小雨叫得好大聲,望住佢啲汗多到滴落嚟咁濟,我就提議轉後推,個屁股有肉大大力推無問題,小雨唔知係咪屌得起勁,叫我落床係塊面前推,我就攬住佢條腰,邊車邊大力推爆佢,插咗好耐都出唔到,開始無乜體力,就坐返落床諗住un 爆佢,唔知係咪有啲軟定比佢夾實咗,抽出嚟個時個套竟然甩咗係入面,嚇死我當堂謝咗,好彩小雨係浴室整返出嚟,出嚟我就叫佢再吹過上套,再un 過,不過插咗一陣又軟咗,小雨好識安慰我,又再一次幫我吹返硬上套再嚟,全程態度依然好好,仲係我耳邊講淫語,最後好彩都成功出到第二Q,真係難為了女女,腳都軟埋,要休息兩分鐘先行到去沖涼,沖完再著衫比家用走人。
總結:
唔好比啲相影響到,女女好平易近人,雖然我覺得相頭、身材、技術可能未必係最好,但絕對係一個好對手,可以一戰再戰

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

rayabbie 发表于 2024-1-25 20:49:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

dengxin 发表于 2024-1-25 21:10:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

15015138369 发表于 2024-1-25 21:31:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

fff000 发表于 2024-1-25 21:51:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

ppkart 发表于 2024-1-25 22:12:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

杨过11 发表于 2024-1-25 22:34:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

15015138369 发表于 2024-1-25 22:57:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

xinjiao 发表于 2024-1-25 23:17:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

慕容公子 发表于 2024-1-25 23:38:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

发表回复