爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

木子舌尖漫遊,毒龍鑽,環保吹,69互含互啜,

paranoia 发表于 2024-1-27 20:23:39 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
韓國明星類型,瓜子臉,櫻桃小咀,典型美女。身材:💖💖💖💖💖💖 日本av女優身形,173cm左右。苗條幼腰+43E堅挺大美乳,粉色幼嫩lin,白滑肌膚,身材火辣,男人愛不惜手,上下pink,粉色鮑魚 💖

服務內容:大車互湿車.69.口爆.波推水蕉.独龙.口爆.颜射.和愛愛。保證男人喜歡類型。顏值控胸控女神必食,仲有難得一見2隻手都揸唔使一邊波呀,白滑弹手唔舍得离手!入去問飲乜我話唔使之後即刻我抽佢水入房後已經來一個熱情擁抱,身型算高走肥腩,長長頭髮青春幾靚女,白淨對波大而且彈手,沖涼前後 bm 然後已經彎身吸啜我兩點就向佢雙峰埋手,水中吹奏有技術,奶袋袋奶到难忍之下叫囡囡即停冷静下,冲净帮手抹干身。

上床床開始按開背.唔錯力度都好夠然後踩背踩得好足全腰背雙腳做到足,做完曬背跟住叫我轉身按前面按前面大件事,因為呢位妹妹仔真係內裡全身真空,一路騎住幫我上身同對腳推油,同時個妹妹就不停咁壓住弟弟咁磨(磨到硬鬼曬,有幾下仲差D跣左入去添,骨還沒按完今次比佢搞到硬鬼曬,咁我都知佢係專心用這種妹妹磨弟弟的手法來招客做埋既,見我又硬曬又不停咁落曬嘴頭,就只好食食背轉身錫前面成身俾佢錫暈晒再吹奏,技術真係到家有埋深喉,吹到成條鐵咁硬過膠。

女上自由發揮一下,之後先轉男上,再最後狗仔式,砌到啪啪聲就咁打左個冷震,全程冇黑面。手勢加速一股熱氣一擁而上終於攪掂,真係好舒服,簡直係回味無窮,好抵玩超值一試,最後冲涼打償少少然後送我出去

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ss13175 发表于 2024-1-27 20:25:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

速冻水饺 发表于 2024-1-27 20:49:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

AxiaomaB 发表于 2024-1-27 21:17:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

莞式小马 发表于 2024-1-27 21:38:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

fuqi 发表于 2024-1-27 22:01:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

阿星13113298741 发表于 2024-1-27 22:22:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

广深莞VIP 发表于 2024-1-27 22:43:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

高阳 发表于 2024-1-27 23:12:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

AxiaomaA 发表于 2024-1-27 23:40:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

发表回复