爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

大波幼腰童顏巨乳白雪公主,返食再返食

浦风 发表于 2024-3-31 21:23:19 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
令我有返食衝動 : 明星樣貌,加上 36D白滑大波,一隻手揸唔晒,算係我見過咁多囡囡中之上選!  預約去到開門,白雪公主話原來係你 ... 入房後先吹水同抽水,之後佢幫我脫去身上所有衣服,我又同佢玩除衫,脫光後白雪公主盡露白滑肌膚及誘人雙乳,睇到細佬立刻起立敬禮,嗱嗱淋去廁所 ... 沖凉都係嗰啲嘢,全身 body massage,水中蕭 ... 最欣賞係囡囡BM技術比上次好,非常全面,水中蕭又夠落力,吹到雪雪聲,仲邊做邊用誘惑眼神望住我,吹咗幾分鐘,白雪公主話上床慢慢玩!上到床,囡囡叫我轉身趴低,先用對波同我按摩,又瀨錫背脊,到下面時就掃 pat pat,轉身後,白雪公主同我由上面錫到細佬,又瀨錫大腿內側同袋,錫完就將細佬含哂入口,一路狂吹,一路姣望我,吹左好耐,同我帶套,禽上嚟,發覺佢騎功比以前勁好多,出出入入撞到拍拍聲! 嘩,再係咁出出入入多一陣咪射出嚟! 於是我就推佢訓低,自己控制翻個節奏,我望住佢,輕輕同佢咀下,然後用力一頂,細佬深深插左入去,覺得有種強烈征服快感,好撚正!  白雪公主用手推我屁股,明顯要我插深同插快一點,我配合佢既要求,加大了動力,囡囡便放低手,用雙腿從後夾著我,強烈快感令我瘋狂抽插,力度越來越大,頻率越來越快,囡囡不停呻吟 : 啊!啊!啊! … 好舒服! 聽到佢叫聲我就更加瘋狂抽插,最後高潮到射左, 大家都喘氣, 攬住好耐至再去沖涼。   白雪公主簡直係我的性感女神!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

豪门陈冠希 发表于 2024-3-31 21:26:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

杜康 发表于 2024-3-31 21:47:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

豪门小天 发表于 2024-3-31 22:08:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

caoliu1220 发表于 2024-3-31 22:29:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

蓝妹妹 发表于 2024-3-31 22:50:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

icelee 发表于 2024-3-31 23:12:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

oris 发表于 2024-3-31 23:32:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

老班长 发表于 2024-3-31 23:55:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

爱妹113 发表于 2024-4-1 00:15:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

发表回复