爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

水蜜桃」鍾意服務為主嘅師兄可以一試!

浦风 发表于 2024-5-3 20:23:49 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
相頭:9/ 10  對到相 「水蜜桃」姣都出汁 眼神妖艷
身材:9/ 10 身材fit到漏油 波大又軟熟 平時做開健身瑜珈
服務:10/ 10 服務非常到家 含吹奶啜樣樣到家

Part 1: 「水蜜桃」化左個淡妝靚,開門迎接有小驚喜 ,主動用對波撞我,沖涼細心,全身上下前後都擦得好乾淨,見佢關水制以為沖完,點知佢笑笑口話有樣野你唔想做咩,轉頭就含啖暖水整個水簫俾我嘆下爽一爽,仲有水中波推,美臀patpat罅磨棍,好撚爽!上床「水蜜桃」先按摩一陣,力度適中,手法唔錯,一問之下,原來做過按摩師,唔怪得咁舒服!

Part 2: 轉身後「水蜜桃」錫下面頸又錫下lin,我就dj「水蜜桃」,下面毛少靚飽摸幾下都開始濕濕地。「水蜜桃」錫下大髀三角位後就開始吹,無齒感口技唔錯,吹到雪雪聲,真係爽YY!但吹奏速度稍快,不停深喉,頂到喉嚨尾,我雙手輕輕扶住小米個頭,幻想她係一個出火器不停抽插佢個喉嚨頂,真係想頂爆,心諗都係留一下力等陣玩。之後小米一邊吹一邊笑咪咪咁望住你,感覺就好似熱戀中既女友幫你含緊咁,吹左陣「水蜜桃」就伏返上黎主動靈魂大車,方程式賽車手真係無介紹錯,「水蜜桃」咀唇柔軟,條脷又長又識打圈又脷疊脷,好耐無試過打車輪打得咁鬼爽,車完一輪「水蜜桃」又落返去繼續吹,服務用心抵讚,一邊車一邊Nuru波推,雙重享受!

Part 3: 細佬夠哂硬「水蜜桃」就上套,先女上開波,小穴周感唔錯有真水夠濕潤。估唔到小米原來仲要係一位精英騎師,騎術精湛,腰力夠速度快,少D耐力都應該好易俾佢騎爆 小米一路騎一路伏低大車,之後車住轉觀音坐蓮,轉男上補完鈣後又繼續車,都無停過車我都真係未試過最後揸住「水蜜桃」PatPat Power Fuck,不停大大力抽插,將平時工作壓力全部發洩出嚟,屌到小米個pat pat聲,小米完全無格手,全程非常享受,最後大大力揸住佢個pat pat全力衝擊就交貨了,十分滿意既一Q🏼
完事後「水蜜桃」都無急住落床,我出哂汗都無介意伏係心口攬左好耐傾下偈先去沖涼,臨走囡囡仲抄埋牌,發現大家都無睇到時間原來超左時「水蜜桃」完全冇吹鐘!

總結: 客服安排好,有禮貌,「水蜜桃」完全係妖言淫底個種,天生賽車手,服務非常到位,鍾意服務為主嘅師兄可以一試!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

13600263500小雪 发表于 2024-5-3 20:24:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

洋妞西门庆 发表于 2024-5-3 20:45:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

talk! 发表于 2024-5-3 21:07:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

婷婷 发表于 2024-5-3 21:28:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

SN00888 发表于 2024-5-3 21:48:45 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

淡淡的歌 发表于 2024-5-3 22:08:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

翅膀 发表于 2024-5-3 22:29:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

倩儿 发表于 2024-5-3 22:51:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

qwe123 发表于 2024-5-3 23:12:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复