爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

新鮮滾熱辣靚女技師小雨,有質素有服務、正呀

Phoneix 发表于 2024-5-3 20:25:01 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
小弟係一名Dup骨發燒友 、小弟每一次出動之前一定上4台搜尋,自己出去亂打亂撞好多時都奶野 ,今日放假上4台搜尋下,睇下d師兄話荃灣川龍街5號有咩好野介紹先,個個師兄幫襯完呢个技師都贊不絕口,個個師兄都好滿意話d技師手骨好又好玩。於是我點會錯過呢,先打電話去約好先,準時去到,第一次過來,開門見到小雨人好靚,笑起嚟好甜,係我鐘意的類型,見我眼金金望住佢,主動過來拖我隻手,入到房即刻除衫同小雨沖涼,點知未入沖涼房小雨已經手多多感覺到佢已經抑壓不住她內心果種對性既渴望,大家互相捽慶,捽到有火小雨就幫我除衫去鴛鴦戲水,水中波推,搞到我心花怒放,夾腸磨棍, 一口含撚實碌野,冷暖交加,冰火水中簫、大波夾腸仔、有波夾腸真係好爽,小雨絕無偷懶,勁有衝動將佢就地正法。之後小雨叫我訓上骨床,小雨著條熱褲仔同背心仔就幫我dup骨好迷人 ,落手開背,手勢得,由頸,肩,背,腰,以至手腳都按足,按得舒服,穴位準力度柔,按到酸緊位置,佢會主動加力,揼到成身輕鬆曬,有大場技師嘅手勢,落油幫我推背,從上身推到落下身,絕對唔求其幫你按,推到全身輕鬆,敷埋熱毛巾,服務好周到。揼完小雨用條利係我身上每一寸敏感位置上游走,小雨除左用條利,雙手又不斷輕撫我兩個旦旦,之後開始將我成支肉腸吞入口,再由龜頭開始,舌尖好似摩打咁係周圍打圈。做齊前奏上套小雨先黎女上,當細佬插入之際,感覺到妹妹好緊窄濕潤,小雨有騎師牌係咁UN左幾十吓,好好砌又好多水,即轉姿勢,反轉小雨後面入,屎忽曉起好好推,推到啪啪聲,小雨的淫蕩叫床聲合上眼巳越叫越大聲,最後再轉男上用力插小雨,插左幾十吓用盡全力插小雨個窄洞,小弟實在忍唔住被小雨個窄洞夾爆左,爽到腳仔都軟埋。大家互抱休息,事後煙,再冲凉被家用走人,總括小雨熱情又主動,細細粒又好屌,樣貌清秀皮膚白净,好笑容健談服務頂級,呢件真係好野,值得一試。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

倩儿 发表于 2024-5-3 20:25:13 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断回帖,如果沉了就是我弄沉的很有成就感

hrq456 发表于 2024-5-3 20:45:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

豪门小天 发表于 2024-5-3 21:05:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

深圳金总 发表于 2024-5-3 21:26:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿,爱生活,桑拿有你更精彩

小夏15814288781 发表于 2024-5-3 21:46:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

孤心浪客 发表于 2024-5-3 22:07:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

夏天88 发表于 2024-5-3 22:27:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

hackerstudy 发表于 2024-5-3 22:48:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

nxbbs 发表于 2024-5-3 23:09:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复