爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

金海源激战99号,完成2q任务

沧海听潮 发表于 2013-10-11 19:41:49 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
去金海源已经唔系第一次啦, 因為技师质素都唔错, 今日心思思想去, 打俾个相熟经理订房, 佢就话嚟咗条新女,因為金海源价钱合理之餘, 本人觉得抵啦。
  佢就介绍咗99号俾我(拣女过程我唔讲,都睇咗几论先),话佢波大,服好,不过少肥,不过唔紧要,要有baby fat先有肉地。到介绍199号,佢系新嚟,黎咗一个星期到,十八岁,不过对车头灯够大 。一隻手揸唔晒,我估系d cup挂…。
   除衫冲凉,冲凉都系果些啦… body… 锡下你个身…。好啦, 冲完凉啦.便上床开始男女活动。囡囡替我做了口部活动后, 载好套, 便开始真正的大活.先叫佢系上面, 点知….呢条女以使出一招重型打桩机, 打桩打到拍拍声 !!哗…俾佢打多2分鐘…仲有命既?甘我就推番佢训低,等我自己控制番个节奏。囡囡的性渴望出奇地高, 刚刚进入便要我动快点, 插深点..,於是我慢慢使出传说中的九浅一深..。囡囡知道我在作弄她, 便狠自然地侵入我后方的守地..自行地用手推我的屁股.. 她明显要插深一点, 插快一点..我见状不得不配合她, 便开了加速器..囡囡便放下手, 用双腿从后夹著我..。狂插15 分鐘到啦, 出左。
   略為清洁后就揽住睇电视,互相拿左个电话出来听下歌,睇下相甘.当然,我亦都唔会安份啦,呢段时间系甘摸…20分鐘后,小弟弟回过气来…又头昂昂起来甘啦.呢个时候,我问佢:你看,它又起来啦,好精神呀…怎麼办啦?佢竟然话:可以怎办??做爱囉!!来呀!快!!!然后拿个dom,帮我小弟弟穿上,跟住就… 嘻嘻……。全程我系上边, 佢系下边.因為佢人细粒, 好好揽…好有感觉。佢想叫又唔想叫甘… 几过癮… !"当中好多淫邪对话:“第 2 次你可以干多久呀 ?”“哎呀… 还狠硬呀… 為什麼呢 ?”“我打赌, 你回去一定没力…累不累呀 ? 啊… 啊…”又系大约 15 分鐘到…出左…出既时候佢仲特登揽紧我一些, 话: 把它全都出完… 出完它… 等一会… 不要要拿出来…喂…你enjoy定我enjoy呀而家…..?顶… 真系有些累… 唔系讲笑…。
   最后一齐冲凉,佢又搞下卫生…刷下牙甘…,个人觉得佢都几靚,服务都可以,会再搵佢。穿衣服,派彩,rmb468,都可以。  

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

o_zi_2003 发表于 2013-11-23 01:39:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
系几靓喔,楼主爽哦

qbt 发表于 2013-11-29 13:54:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢分享!

qbt 发表于 2013-11-29 13:59:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
谢谢分享!

piziliang 发表于 2014-5-13 19:21:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜拜

wsbtl 发表于 2014-5-16 14:11:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

wasa 发表于 2014-5-17 19:00:58 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
到底在哪里啊啊啊啊啊

IML 发表于 2014-6-30 14:04:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
地址电话可以告知吗

LSHJSFZH 发表于 2014-10-31 23:20:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

zeinimama 发表于 2021-7-7 17:16:43 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

发表回复