爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

美x女 Q0198- 靚可爱妹妹仔

dgd78 发表于 2016-6-6 08:27:41 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
跟红牛咸兄食,打比Q姐,安排几好。

Q0198,江苏人,20碎,读金融毕业,相头好靚好可爱,皮肤白滑,160高左右,有少少baby fat,B波浅啡细的晕,鲍x不多不少鲍好多自然水。

入房见女女相头好靚女,我觉得有D似港姐陈凯琳,同佢讲佢话唔知边个,返转话我帅似铁甲侠仲问我系唔系混血儿,哈哈笑死,送抹茶糖佢食开心哂多谢晒,问佢食饭未佢话未好肚饿好可怜,几好倾唔驶破冰。倾下揽下车下,拍照好合作影左好几张,除衫去浴室冲凉,帮我洗又卒棍硬哂,我又洗女身同鲍,大车有脷下用棍磨女女身,啜锡女女耳仔颈女。

出去上床同女女车下爱抚x,我锡啜女女身由上至下,上床女女x侍我,啜我x头再吹,问我好冇带套吹因為K破了,我话咁呀咁唔使吹啦,女女手卒我棍奶啜我袋,技术初级但几用心,搞左一大轮我都未得,再爱抚玩女女身,大脷车一轮,手劣棍之后算硬上套,男上,僕住脷车插,XXXXXXXX

出来倾下,抄牌,女女好可爱好听话好好倾,倾一轮之后够晒鐘走人。

总结:相头好靚好可爱,细细粒少少baby fat,对我有大脷车,好听话顺得人。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

albert1234 发表于 2016-6-6 08:45:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Wow...Very good.

012345678900 发表于 2016-6-6 09:07:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

yinyin112233 发表于 2016-6-6 09:09:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

laohu 发表于 2016-6-6 09:32:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ccccccccccccccccccccccc

656063100 发表于 2016-6-6 09:33:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
嗯嗯嗯嗯嗯嗯嗯嗯嗯嗯嗯嗯嗯

davidsong1981 发表于 2016-6-6 09:36:01 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Dddddddddddddd

BIG_GUN_KIRA 发表于 2016-6-6 10:04:52 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
身高多少啊

asna 发表于 2016-6-6 10:45:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

inzaghi515 发表于 2016-6-6 11:31:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复