爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验CP-HY-衣未解春光泄,两只巧手峰上游.我情已归郎君去,只盼俯身压肩头

CAOGT 发表于 2013-10-31 19:36:19 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
今日返大陆出差,甘啱得甘巧个天落紧狗屎返唔到,不如打个电话俾利仔,上{好运号}嘆返杯咖啡顺便[目及]下女.

和谐号去到cp站落车即打俾利仔,利仔即刻排车接我地。
直杀上好运四楼,见到利仔,利仔问我有有见过693号,仲话瘦瘦地,吸手ball,眼仔大大我实会中意.哇,有有搞错,我先嚟过几次就已经完全了解到我嘅喜好?好,就信你一次,跟住利仔就带条女入嚟,样ok,身材睇落都唔错。未除衫,个个囡囡可以系差唔多,但一除衫,系龙系凤即刻知。呢条女一除衫,我见到波仔ok,给手多少少。好挺下。之后佢帮我除衫。然后一起衝凉

废话少讲,开波。先头系果几味正骨加推背、推pat pat嘎啦。到前面啦。我就最鐘意。对波几啷啷下随时跌出嚟甘。单单系呢份磅礴逼爆气势。呢一刻我甘系唔会放过个奶皇包。佢好识利用天赋本钱。我解除佢上身嘅束缚,佢就解除我下身束缚。对奶软、弹、滑,话佢系波中极品都唔过份。大家都同时除招。我就搞佢上面。佢就搞我下面。玩完对波就开始挖井啦。我唔隔裤摸。有格手,系井边漫游可以。如果要放桶入井打水就sorry la唔得囉。井边摸摸下都开始涌出水嚟啦。佢就好似几hing甘,咬唇,呼吸加速伴随少少呻吟。我都非常之hing。都系求出火求hing,唔求时间长。又唔系玩紧斗硬颈大赛,到位。都费事忍,两脚撑到行一行,小腹一阵痉挛就射咗啦。最后埋单688,真喺几抵玩..

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

tuxedo 发表于 2013-10-31 20:10:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fewfwegewhgwh2q

jacky20 发表于 2013-10-31 20:11:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看看先。。。。。。。。

manshuang123 发表于 2013-10-31 20:28:44 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
做人要厚道,看帖要回

f5f5f5 发表于 2013-10-31 21:00:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
vbbbbbbbbbb

zhou999 发表于 2013-10-31 21:02:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

zhou999 发表于 2013-10-31 21:03:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

lkw00001 发表于 2013-10-31 21:07:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

kuafu01 发表于 2013-10-31 21:26:23 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
CP-HY-衣未解春光泄,两只巧手峰上游.我情已归郎君去,只盼俯身压肩头 [修改]

wa4742488 发表于 2013-10-31 21:34:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

发表回复