爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

圣诞节巧遇好运神秘party~

nyqs 发表于 2013-12-27 08:46:40 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
平安夜已一个人过, dry到爆. 所以一心系圣诞节上cp发泄下.
上到cp食完圣诞大餐先打比利仔, 佢一接电话就叫我即刻上去, 有神秘活动. 心諗未又系果d, 之后去买埋碟先慢慢上去.

上到去一出电梯 利仔好心急甘系门口等我, 佢话入面好多人, 迟左就有好野食~~
一路行入去, 妖未又系去间show room, 有咩唔同. 点知一入去睇, 最少有20个女女著住三点色圣诞装同d客饮酒,大话骰.
心諗有d 淫k feel wor~~唔错. 一开始同一条女玩, 玩下玩下身边又多两三个. 隻手忙到呢, 又抽水又饮酒, 玩左廿分鐘细佬比哂讯息我要入房啦. 之后即刻搵左个最好玩既入房.

事关已warm up, 所以一入房衫都未除就即刻黎, 但囡囡都醒目先搅住我去床边, 清洁下细佬即刻帮吹, 由半硬即刻全硬, 重要食到流哂口水, 超av feel. 之后即刻上套, 全程女上男下, 比佢系甘磨, 唔洗一阵就派左彩. 囡囡望住我, 好似想讲1 唔系甘快呀"...........我见甘既情景就讲左句 " 有点累" 打完场先, 等我回下气等阵你就嘿嘿嘿~~~

之后都系水床, 水簫. 但系值得一讚就系好运甘耐d囡囡由冲凉到上床都跟得足哂.

但之后果q都系做左快枪手.........甘失策既内容, 决定唔打

囡囡工号: 209, cup 手波, 有弹性. 线条唔错, 系肚仔有d肉, 其他地方走肥

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

貓爺 发表于 2014-2-9 19:15:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

15916838344 发表于 2015-6-16 10:27:50 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jhcg123 发表于 2015-7-25 22:06:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
计划经济哈哈哈哈

samkuo1982 发表于 2015-8-4 19:54:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大

napoleonb 发表于 2018-6-23 00:15:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
会后覅覅已发放福利

napoleonb 发表于 2018-6-23 00:15:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
会后覅覅已发放福利

发表回复