爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

体验花都会所888两q激烈报告

dorgel 发表于 2014-1-5 10:21:30 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
今日放假,记得果日喺花都会所见到有几个都可以吃用,有件888慨靓妹都几得下,心思思,鸠痕痕。就打个电话俾阿杰之后就贡咗上去。
   去到,同阿杰寒暄咗几句,渠就去带女,有耐888到啦。入到来…我望住渠…真系几正……………。废话少讲啦,除衫冲凉。囡囡除左件衫之后…哗!一对pink lin波波系我眼前…囡囡见我目不转睛甘望住渠…就话我咸湿,讲的啱,我今日就系嚟咸湿你慨。
   冲凉都系果些standard野…有咩特别,番到床上,都系果睇iso服务,不过囡囡一路同我做服务,我就一路同去倾偈。倾下倾下,你揸我,我摷你甘,条女就甘挞着左。嚟个冰火,甘样比人挑引法,摆明要diu番镬金架啦。
   戴套上马,可能同条喺第一次,条女想叫….又唔想叫…….想顶番我…..又唔好意思….之后采取慨姿势就系女上男下,囡囡骑住我。下身被一股湿热慨强大吸力到实,上身我除咗伸手把玩两只跃动不已慨吸手波之外,仲可以一边欣赏住嘉嘉面部表情慨变化。个种感觉真系好爽。之后又换男上女下,加快速度抽插,但渠似乎个样好享受!双目半张半合,呼吸快速,完全不受控…(因为受左我既抽插所控),15分钟左右,我仲系到抽插紧,但速度就开始慢咗落嚟。唔同玩啦,跟住一阵急速抽插之后,就射哂出来…每射一下​​,条女就震一下,搞到好似四仔甘。
   好啦,大家冲下身,休息下,倾下计,其间渠讲左一些渠家乡同渠过去既野我听…。听下…又摸下…摸下又望下……望下又搂下….搂下又望下……渠眼神好似想又来多一次甘…我既小弟弟当然又唔安份起来啦…渠又感觉到wor…囡囡话:你小弟弟有起来啦。跟住我就话:那怎么办?囡囡话:做爱囖。就系甘样…唔够15分钟…又要来第二剂。来呀!我惊你咩?一路轻咬渠lin lin…一路系 ​​甘推…推左一阵叫渠坐上来…渠就系甘坐系甘摇…摇左5分钟到渠就”扒”左系我心口到,块面红红地…问佢做咩野…佢话有点累…我就好体贴甘…抱起囡囡…..小弟弟无出来…放渠训番低,我系番上面…望左渠一阵…真系几靓女…。真喺好累,一淤拼啦!!加快速度,跟住用渠双腿一夹…唉….大势以去….一出左第二下就完全控制唔到…。
   我就死鱼甘摊喺床上,条都唔好得我几多。休息咗阵就去冲凉,买单走人。其实条女都可以嘎,只要你同渠偈,讲的渠开始,渠真喺会同你死过嘎。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

ala100 发表于 2014-1-5 16:28:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
正,求地址联络方式。。

benben 发表于 2014-1-6 01:54:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
請問這個場所在哪裡?

114114 发表于 2014-1-6 10:31:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ft可怜的管理局到房管局公交卡ir   

room 发表于 2014-1-13 15:08:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

asdffdsa 发表于 2014-2-6 02:29:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
LKJLJLKJLKJLJLKJLKJLKJL

kentlee 发表于 2014-2-18 11:16:10 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好好好好好好好好,看起来太棒了!。。。。

Dlred 发表于 2014-2-18 15:45:59 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果场系边度啊,师兄!

252932783 发表于 2014-3-6 00:01:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

252932783 发表于 2014-3-6 00:28:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

发表回复