爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

海燕22 – 年轻貌美相头组,都有环保提供

uranas 发表于 2014-1-14 08:06:52 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
场所︰海燕22号
名字︰宝儿
產地︰广西
年龄︰19
优点︰双波好有手感、搲袋好舒服
缺点︰唔畀嘴、m到
项目︰环保(非口爆)

隔左成个礼拜,又系时候出动,之前一日已经约好左宝儿今日上佢头鐘。好耐之前晌呢度见到hk161cc兄o既报告,已经好想试,即刻加左佢备用先,因為相头实在几靚。

果日洗乾净之后諗住换球衣,点知locker仔话无晒衫,要强制用一次性,千个不愿之下都要著啦,畀多十蚊唔系问题,但系我唔惯著开胸衫,而且又薄,件一次性真系著得好唔舒服。都无办法啦,12点準时入闸,宝儿亦好快跟住入黎,第一眼个感觉几靚。寒喧左几句,我就趴低畀佢按背,力适算系适中啦,不过佢唔系一味按,有时会轻力帮你dup,手臂呀,背脊呀都有dup。dup到甘上下,佢就叫我除衫,然后连裤都帮除埋,赤裸裸甘畀佢波波漫游,佢对波波真系几大下,又软熟,漫熟得几舒服,佢仲周不时搲下屁股同袋袋,仲撩细佬同佢玩添。撩撩下,佢先突然话要出去攞野,哈哈!大头虾。

我赤裸裸等左一阵宝儿就拎左啲油入返黎,继续漫游,背做完做正面,由下至上甘推上黎,到我胸前佢就开始食,我觉得技巧争啲,不过都几舒服,之后仲上埋黎又吹又舔我耳仔,搞到细佬都起身时,諗住试下车,点解避开左,点水都无。宝儿见时机成熟,拎清洁工具出来做正经事。由浅入深甘吹,舒服,到后期好似仲有几下深喉,唔错唔错。同时间,我又上下其手,可惜想抵底底时,摸到有巾,唉,连续三次遇m,有无甘黑仔,唯有攻佢中路啦,好彩佢中路都有返甘上下。吹左一阵,转用手打,手势一样唔错,呢个时候佢又瞓返埋黎我侧边,我再次车埋去,佢都系避开左,面珠都鍚唔到,我的吸引力真系好有限。可能无得车无也feel o既关系,我又系硬而不出,见囡囡打左好耐都攰架啦,叫佢停手。

洗手返黎,我地倾左一阵偈,佢仲好大方甘畀我影左几张相。其实囡囡都唔错,服务好用心,又靚女,系无得嘴争左少少。

三宝简述
上路︰唔畀嘴,点都无得点
中路︰任搓任摸,一手托唔稳果种
下路︰m

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

room 发表于 2014-1-14 12:19:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不错,又占了一个沙发!

rickyqiu 发表于 2014-1-14 17:28:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ding~!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jimao1985 发表于 2016-8-7 09:54:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

fongfong888 发表于 2016-9-16 00:37:17 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
曾經 每日都想搵佢10萬8千次.

sunnies 发表于 2016-9-16 01:05:30 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
b必须支持必须支持

jingxiong008 发表于 2016-10-30 14:25:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

舌尖上的深圳 发表于 2017-1-14 13:50:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德,私聊跪求Ji师Wei信hao.

发表回复