爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

金海源#218体验报告

ks8822 发表于 2014-7-4 08:08:21 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
七一放假过到金海,经理用心嘅介绍,帮我推介新女218.入到房, 女女一个唔该坐落黎我大脾, 隻手已经进攻我dd甘话, 靚仔, 仲唔除衫,
我梗系抽下水先啦, 女女身材唔错, 特别屁股好好揸, 心諗一阵要玩多d后进式,2
三两下除衫冲凉先, 女女全程服务週到, 洗dd, 洗屁股, 隻手基本上无离开个我个身, 爽 !
跟水中萧, 之后又茶冲凉液玩波推, 感觉良好, 因為粒lin够硬
我话唔冲甘耐喇, dd等唔住. 之后上床, 又再波推背, 之后转身又有惊喜, 女女居然用对波"fing"住黎拍打我dd, 哈哈,
有d新意, 之后再冰火, 又一次体会到佢个咀强大既吞吐量, 你有你吹, 我有我摷, 女女有交水费, 水源相当够,  
正呀 ! 一阵可以衝刺得劲d , 到正题喇, 先黎一个男上女下, 数十下之后转推车, 果然揸住佢屁股推特别爽,
起码成百下先再转身, 女女已经叫到傻, 再侧身后进, 一边车轮,一边揸, 一边插,
点知隻手一摸佢大脾内侧, 女女原来水喉坏坏地, 湿哂,  囡囡嘅叫床声都大左,插左有几耐,一团暖流冲到我全身,就甘样完满搞定。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

xinjiao 发表于 2014-7-4 08:24:32 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

yxes 发表于 2014-7-4 08:27:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

yxes 发表于 2014-7-4 08:28:15 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
礼貌回帖,拿分走人。

837754 发表于 2014-7-4 08:29:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

qwe4799999 发表于 2014-7-4 08:35:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

lkw00001 发表于 2014-7-4 08:42:24 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

伯伯波 发表于 2014-7-4 08:45:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ddddddddddddddddddddddddddd

Philphil 发表于 2014-7-4 08:57:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
Oooooooooop

LIN15 发表于 2014-7-4 08:58:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

发表回复