爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

旺角足浴奇遇LADY GAGA KB

liuxiao30 发表于 2014-9-25 09:26:36 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
睇个题, 师兄们可能以为又係嗰啲怪帖, 由于有奇遇, 夜妈妈都不得不留下此奇遇标题纪录!

其实件事係寻日, 原本约咗同事旺角宵夜, 但小弟比同事早走, 一早PLAN咗揼过快骨, 起过快机, 凌晨一点出到去, 费事行咁远, 约咗班友喺上海街打边炉, 就喺后面砵兰街搵街邪足搞掂!地点就係24小时惠康附近, 十字路口, 喺一间CAFE楼上, 上到去一个貌似LADY GAGA, 嗯...咁讲啦, 比LADY GAGA靚, 个咀最似!揼一个锺, 间嘢装修中规中距, 入到去有一次性短裤仔, 仲畀包维他250柠茶你饮,我冲完凉就上床, 裤, 梗係唔着啦, 横掂一阵都除, 着嚟做乜!

PART 1 几好心机, 仲几有力, 先用指, 再用手肘, 跟住成个上嚟用埋膝头, 个背真係鬆晒...
一路按一路倾计, 佢係陀北, 之前喺元朗住同做, 我就同佢讲好多七日鲜喎,佢话係呀, 啲女搵快钱, 又后生又靚, 自己唔够做,不过佢话啲老细先至係最好赚, 啲女要畀埋位费2000, 跟住每个客抽150, 佢话区内好多佢哋呢隻比较中啲嘅,都唔鍾意佢哋呢种作业方式,成日遇到啲客上嚟, 觉得唔够靚即刻调转走, 我心諗, 各有所需啫, 唔靚梗係走

当然我无讲出口,我又试探吓佢, 问佢以前喺元朗做, 咪要开大?佢老实话有呀, 但过咗嚟旺角就无, 佢话有啲不明文规定, 荃湾同旺角足仔都唔开大,除非成间舖得一个技师, 同埋时间係一早, 或一夜, 而且係个别技师做 , 老细知道会炒魷!

一路问一路摸吓佢大脾, 着住短裙真係方便, 好鬼滑,问完一轮, 佢就落油卒下大脾内侧, 跟住竟然落咀舔, 舔我屁股同大脾, 一阵触电感觉由脚传上脑, 舔咗两分锺就转身!

一转身我当然唔客扯高佢条连身短裙, 衰女, 竟然着T BACK, 果然似GAGA,上我一手撩住佢下面, 佢就一路攻我上面两点, 手亦开始向小弟弟进发!

锡到咁上下, GAGA就落油, 捽咗两下小弟弟硬晒之际, 佢竟然一嘢咁吞落去, 我当时既惊而喜, 估唔到咁样撞手神搵到间好嘢,GAGA又打圈, 又吞吐, 连POCKET底都清埋,哗 , 真係爽到呢!吐咗出嚟之后, 佢又用手喺度CHOK, 原本以为GAGA送两吓口舌畀我嘆吓, 跟住用手升空,点知...佢又楂住小弟弟, 跟住一口吞晒入去, 係咁啜, 最后畀佢吹爆....

大家留意一点, 一路以来, 我都无讲佢有任何架生, 无错, 吹爆, 係环保嗰隻, 仲要喺口爆, 嗰一嘢真係肖魂, 最后, 佢仲一滴都啜晒, 若无其事同我讲, 要出去清洁!

冲完凉, 畀钱一刻, 我真係唔知畀几多, 45分锺+机场税, 平时300左右,但咁样服务, 畀几多呢? 我当时个脑真係有啲乱!!唯有直接问佢, GAGA话350或者400都得,哗, 咁抵, 即时追问, 係咪个个都咁服务架?GAGA话, 唔係架, 係夜晚无乜人有时先会, 我话, 如果下次无咁服务, 点算?佢剩係开门畀我, 推我出门口, 留低一句: 唔好问咁多啦!咁即係点? 下次食唔番咁好味嘅叉烧饭, 点算呀!!!!!!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

冰冷的板凳 发表于 2014-9-25 09:27:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哇!
我吊丫,咁很正!点解我去旺角玩咁多次邪骨都无架?

唔好话口 BAO,剩係落完油之后都肯吹!咩都值回票价啦!

仲要吹爆先收四旧?抵食夹大件啦!唔通佢part 1唔计钱?

老老实实,师兄讲果个地段我以前间中都去,下次放假去巡下睇睇有无咁正先!

1qazwsxedc 发表于 2014-9-25 12:42:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
oooooooooooooooo

szleehuan 发表于 2014-9-25 16:17:00 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
你mark低玩个NO,下次继续call番佢玩,做回头客,服务应该更好....讲真心果句,真系同机唔同命,点解我就冇试过甘笋既服务呢?悲哀

慢慢的牛 发表于 2014-9-25 17:03:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

wu232323 发表于 2014-9-26 19:49:20 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
规划和打火机就会更好呢

123456As 发表于 2015-2-13 23:07:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

zcj3a03 发表于 2015-6-20 10:38:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

zcj3a03 发表于 2015-6-20 10:38:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

hello2015 发表于 2015-6-21 11:43:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
从薪尽火传慷慨陈词过

发表回复