爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

金沙滩#86 有样有服务, 她会是下一个沉船对象吗?

kevin0426 发表于 2015-1-23 22:42:19 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
记得有位前辈讲过, 要玩过年前要把握机会, 一黎系女女要返老家过年, 二来系安全问题...既然朋友有半日空档, 点都要玩尽佢!! 玩左一轮后已到食饭时间, 于是同朋友去食盛八烧肉, 言谈间都系讲返刚才的赛后报告! 大佬开完餐, 就开始谂下下场去边, 朋友晚上要交人, 12点前要过关, 时间紧迫, 咁就提议行过隔离睇下有心水, 点知就见到经理同一个靓女系度倾紧计, ROOKIE即刻8下系咪点解有新女都唔通知声, 经理话女女前一晚先决定过来JST开工, 咁就介绍左朋友试之前介绍过既隐藏红牌, 而自己就梗系试呢件新货 ...

上次介绍过明星脸, 唔知有几多师兄去印证过呢? 呢次呢条女更合ROOKIE口味, 加上头围用膳绝对系性欲大增!! 同朋友啦啦声冲完凉就入房等开炮...几分钟后经理就带女女入黎, 一开门果下老实讲真系有心跳的感觉, 你话夸张又好, 点都好, 女女报完钟就先来一个爱的抱抱, 问左句点解会拣佢...大佬呀, 呢D问题点答? 有FEEL罗, 出黎玩最紧要梗系有FEEL啦.....

#86外表COOL COOL地, 大眼, B/B+波, 身材中等唔肥唔瘦, 对脚真系靓到冇朋友(自己睇相), 女女新入行, 之前系另一个沉船基地XX岛做左一段短时间, 正当仲谂紧点破冰既时候, 女女已经一野逗落去细佬度, 唔系挂, 一黎就咁主动? 唔通系外表冰山, 入面系火山....?

PART 1系SKIP左的, 岩FEEL既女, 揽住黎吹下水抽下水仲好, 仲DUP乜鬼野骨......快乐不知时间过, 倾下倾下得返40分钟, 女女开始PART 2, 原本会以为呢种COOL COOL地既女冇羊服务, 玩得唔会太放! 点知#86一黎就狂攻耳仔, 真系比佢鍚到脚软, 又比佢KISS完全身, 最后连波子都照顾埋, 细佬当然系再次起头啦...女女见到咁情况, 就黎个冰火吹, 好在之前出左1Q, 如果唔系真系会极速被吹出, S级吹功, 69羊都齐, 上路冇试, 中路同下路都OPEN, 对住个咁有GF FEEL既女, ROOKIE 10数分钟就投降, 清洁完之后就揽住训到够钟..

影相果阵女女表示自己唔上镜, 加上ROOKIE向来影相都麻麻, 最后再三要求下叫女女SEND D自拍相比大家望下, 正唔正就真系见人见智, 但绝对系MY CUP OF TEA.....今次特登冇讲太多DETAILS, 有FEEL既女始终都有D私心, 有兴趣既师兄不妨自己去感受下, 点都好, 有图有真相...一日2Q都唔系好够喉, 系大堂等朋友既时候比ROOKIE见到有间开大场黎左个旧相好, 睇黎又有得开餐了....

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

van0714 发表于 2015-1-23 22:48:48 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
支持支,JS ok

kinki0910 发表于 2015-1-23 22:52:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

maomao1983 发表于 2015-1-23 23:17:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

林中白狼 发表于 2015-1-23 23:20:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

xxooing 发表于 2015-1-23 23:30:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

13715973280 发表于 2015-1-23 23:39:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

cskwhx 发表于 2015-1-23 23:40:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
所有主题由该帖子作者发表,该帖子作者享有帖子相关版权 3、其他单位或个人使用、转载或引用本文时必须同时征得该帖

adfeee 发表于 2015-1-24 00:19:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
导致的民事或刑事法律责任 5、本帖部分内容转载自其它媒体,但并不代表本站赞同其观点和对其真实

zxw429473745 发表于 2015-1-24 00:24:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

发表回复