爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

其实上海好鬼多会所...

klxqlqw 发表于 2015-3-6 08:00:56 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
前排出差去左上海几次, 就问朋友介绍左几间会所
然后自己RESEARCH 下先发现上海原来系有好多...

会所主要集中喺閔行区, 但因為我觉得远所以我冇去. 另外试过有女女话我知閔行嗰边太多会所太集中所以公安扫亲场都系扫嗰区比较多, 咁我觉得有D 危, 所以我都系去静安区/徐汇区為主(近公司及酒店),  

建议去之前最好就V7 加AGENT 睇定相BOOK 左先(当然D 相都系美化左, 但叫做有个底), 如果唔系去到真系俾乜你都要食, 一系就走人; [% ?3 o6 S! a5 `3 R
好多场都有金鱼缸式拣女, 我试过最平嘅系$580, 贵嘅试过$1780 , 一分钱一分货就梗. 但我$580 嗰次都一样满意. 当然1780 嗰次都好满意啦(声称系台湾留学生, 人靚声甜身材亦好好). So far D 女女都有求必应, 而且好多女女可以三通(口/正常/菊花), 个别女女连吞精都得... 而且唔驶额外加钱. 除此之外仲可加钱双飞或互动(两男两女)亦有. 服务态度方面一般都几好, 我试过四五间都冇试过要投诉.
同场唔同女多数分A/B/T 牌几个价. 另外可能会有D 模特或外藉女(日韩台/鬼妹) 就会系另一种收费(有时服务时间可能会少D 同埋得1Q, 要问清楚). so far 我去嗰D 都系90 分鐘无限Q, 不过通常2Q 差唔多啦, 因為又水磨又剩你都唔系太多时间

AGENT 间唔中会介绍D 所谓外围女(非驻场), PART TIME 型式同埋唔系番会所而系酒店有长房, 收费当然都特别贵, 而质素亦通常有番咁上下
之前有个AGENT 介绍过一个模特儿(网上好多相, 真系好靚好好身材), 但收5000 1Q 真系有D 贵... 而且当时我唔喺上海所以冇试

点搵AGENT 你其实GOOGLE SEARCH 都已经可以
你可以SERACH"上海楼凤" 或"上海桑拿" 都会有好多RESULT:  

BTW, 以上价钱都系人仔

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

icelee 发表于 2015-3-6 08:01:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
thanks for very details information.  Very informative and useful !!

翻滚吧差点 发表于 2015-3-6 23:14:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
thanks for very details information.

白园181531 发表于 2015-6-9 10:50:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
楼主,不论什么情况你一定要hold住!hold住就是胜利!

111111333 发表于 2015-7-13 02:04:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
ssssssssssssssssssss

发表回复