爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

赛后报告 : 遇著啲C9姣样淫脚越玩越抢韁

qiusibo 发表于 2015-3-17 08:41:30 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
今次系深水埗TN街啲上楼骨,预约call左呢条女叫琳琳问价580全套,上到佢开左暖炉ready等我,半熟靚C9款姣样爹声真系扯扯的,快快除衫冲凉三分鐘搞掂。抹乾身上床开始part 1,按肩背按腰腿开始时有啲酸麻,过左一阵又有啲痺痛,但痛痛的过后又感觉到几鬆弛,过程流畅冇hea hea咁嚟揼,论手势咁我畀90分,论心机咁我畀85分。落油来回系咁搲PP按髀罅,时而轻柔时而急速几识控制节奏,转过嚟正面按JJ捽袋底,听到我叫出嚟好high high以為我顶唔顺,即刻指插扲实屎眼唔畀我咁快射野,感觉超爽畀佢掌握哂我最敏感嘅部位。抹身后服侍我去冲凉,捽泡泡洗JJ简单波推前后,起脚用大髀磨洗袋底又系爽到震,略嫌细细对波系估唔到卅几岁啲女乜野解究,可以keep到冇腩肉咁slim body兼皮薄丝滑。冲水后抹身上床玩埋part 2,支持环保逐吋逐吋嚟含棍啜袋,一啖一啖深喉吞哂咁warm up到我硬爆,漫游舔lin lin时秒速帮我过胶后即嚟肉搏。女上坐棍入闸转到男上抬脚抽插,冇諗过啲女一日畀十几个客轮著嚟插,表现得仲咁有heart抢著嚟策骑,唔似例行公事求其交戏,轮到我最like嘅推车姿势霹霹啪顶到佢尽,一时男嘅喘气声,一时女嘅呻吟声,听到兴奋插得刺激,棍硬脚软high high咁嚟畀佢KO射鑊劲野。

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

1210088 发表于 2015-3-17 08:49:29 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

爱你的人110 发表于 2015-3-17 08:57:19 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

hyd212 发表于 2015-3-17 09:06:14 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
香港场所,性价格高不高啊!

gforboy 发表于 2015-3-17 09:09:07 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好文采,哈哈

qq1069221332 发表于 2015-3-17 09:19:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
滴答滴答滴答滴答滴答滴答答

tia8950725 发表于 2015-3-17 09:20:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

pig882 发表于 2015-3-17 09:24:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
RRRRRRRRRRRRRRRRRR

proymy 发表于 2015-3-17 09:25:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

dcjk 发表于 2015-3-17 09:32:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

发表回复