爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

东方皇堡之烧银纸篇

haliao8 发表于 2015-4-22 16:18:58 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x

话说琴日小弟同六个香港人加三个澳门朋友去玩,咁去到就冲凉先啦,
本身澳门朋友就订左房,一入到去,超大。有个贵妃池,一张类似床既物体(可以训到四个人)咁一入到房就叫左酒。
饮左5分锺左右,mami 就问洗五洗叫d女女过下眼目先,咁当然睇睇个质素先啦,一入就入左20-25个,有七成以上系食得过的。
咁我第一次系澳门玩,咁佢地就让我拣先啦,我拣左个五算大波,样系劲得既女女啦。咁就350半个钟陪玩陪剩。
玩左个半锺左右,就开个水池(一个700)最后个池坐爆哂人,劲似拍紧av咁一人一条女。
咁我真系五多识玩,所以有少少被动,但女女非常主动,系咁顶我细佬,咁我又起势摸同啜啦,玩左半个锺左右坐反岀去再饮,之后再玩多一个锺左右,咁我开始醉醉地,咁女女就问我上房未,咁我话ok....点知女女撩我玩4p.....咁我话好啦,咁就加埋另一个朋友一齐玩。
上到房,开始时大家各有各食自己女女,咁玩到一半就交换。五知系咪我醉得济,比佢吹完就软反,
搞左好耐都仲系咁咁我fd岀左落我女女到,但我仍然未出,好啦,开始有反d feel佢竟然同我讲够锺,我心諗五得第一次黎就岀五到,五可以咁!咁我就嬲嬲地加锺,之后一条女啜乳头一条女又吹又做,咁我fd就舔啜我乳头女女下体,
非常av feel ...最后因为我忍五住佢地既叫床声,最后岀野成功。之后又去反好大果间房搵反其他人,点知佢地仲要黎多round坐枱,咁我本身想叫反同我做果个女女一齐继续玩。但我fd坚持要我搵过第二个。咁好啦又拣,呢次有15-20个左右,我拣左个好双乳样ok令都好岩倾既女女玩啦,咁玩左又系个半锺左右,埋单计埋酒钱14xxxx.....平均一个人系万五起步。对于一个新手黎玩既我,呢获真系好x甘萝,,,,,完!
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dgd78 发表于 2015-4-22 16:19:12 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
咁玩法万5, 真係比呢间黑店抢..

xsheng1983 发表于 2015-4-22 16:19:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
咁万五真係贵咗啲!
但咁楼主开唔开心先?
咁如果开心就无价啦!

a9117112000 发表于 2015-4-22 17:27:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
简直就系贵爆啦

yyjj001 发表于 2015-5-2 23:24:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
咁玩法万5, 真係比呢间黑店抢..

夏天 发表于 2015-5-10 01:40:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
顶!!!!!!!!!!

linhao 发表于 2015-5-18 15:49:03 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
rgsrgdgdfghzsdghzs

knockxu 发表于 2015-6-13 14:49:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
爱桑拿122333

nput 发表于 2015-6-13 16:55:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
fsfsd顺丰速递士大夫

gooddown 发表于 2015-6-15 14:05:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
good for sharing

发表回复