爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

YH999 X海长脚蟹 伸长脷仔等我x

CAOGT 发表于 2015-6-22 09:21:20 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
前几日去华强北想买点器材, 羊捻都买唔到, 女唔见多 臭汗麻甩佬就大把, 行到身水身汗, 本黎快点过关回港就算, 出到火车站记得银仔呢排好大热, 有俄妹混血, 翻版李丽珍, 好掂咁样! 其实无关系, 想快点冲个凉降下火就真. 银仔个地方真系超方便, 地铁站一出七仔楼上就系.

冲完个凉, 我话要张大床抖下先, 房要静, 部长好醒目话无问题, 行到好入仲有大把房, 原来地方咁大, 唔似行两步就房门咁危机 咁一定玩得安心, 房系大, 床又真的好大张. 一个人训岂不浪费? 於是叫部长快趣安排.

无耐有个靚女走左入来, 微笑地自报工号999, 来自湖南. 咦, 好索的正妹呢! 妆容细心打扮, 又说话斯斯文文, 我份人好肤浅, 性格慢慢了解, 睇下个body先, 由下至上望... 噢, 骨感身型, 修长的脚, 性感的背, 以及颈下的锁骨...好pure好true... 再望下个样..好似电视台个sex idol人妻 长脚蟹喔!   

长脚蟹见望到吞晒口水, 娇羞一笑叫我快点训低...

"你想怎样?"
"我想為你....先按一下."

呢part 有规有举, 她的手掌, 她的手指, 一深一浅, 一背一大腿, 推拿按拨, ..估不到的正规! 估唔到, 长脚蟹外表蚀骨销魂, 正骨按得咁仔细, 我想我也醉了. 迷糊间记得999出一出去. 正式进入咸湿戏肉.

返来时我系唔知什麼情况下,  已经无晒衫裤, 长脚蟹姐姐笑嘻嘻话:

"我要请你食波波"

波不在大, 有feel则灵, body时而快, 时而缓, 奶奶上面刮到下面,  然后999唔玩波地, 一记下沉, 将头埋在两股之上, 小舌一下一下在两边肉慢慢舔啜, 再慢慢一野爆入去, 我望番转头, 无记性感女人妻竟然用诱惑眼神望住我, 然后一下钻研我后庭, 太有feel呀~一个的. High到我差点就走火失事. 射落床垫.   

等等, 我唔会浪费长脚蟹的天级淫才, 引诱力十足的999小桐, 竟然伸头在我面前, 伸舌咬唇, 唔驶咁呀, 出个火竟诱惑如此, 太引诱啦 !钢炮仔立马高高致敬, 佢见状一下含著,再奸笑慢慢吮吸, 等等, 我好似有点手续未做....捉你上来试下车牌先, OmG, 两条湿润的脷一路车到拉晒口水丝, 999 半瞇眼舌吻著, 唔得了, 大家手不安分的上下乱摸.

狂野的你擼我, 我摷你, 情难自禁的999现在喘不过气, 狂吻我面 ,耳仔, 耳洞, 再锡匀双花, 气氛高潮迭起,我一手推抵999, 不停咀佢曼妙身材的每一部份: 咀, 面, 锁骨, 美波, 小腰, 脚...然后我忍不住了, 对住丛林中伸出暖热的舌头, 品尝鲜嫩多汁的美鲍, 是的, 我少有的黑了...食到长脚蟹姐姐娇声连连, 喘吁吁, 咬唇伸脷, 眼神半合游离,就好似电视台上的火辣姐仔比我搞High了!

佢话要制止我的疯狂的嘴舌, 就大口包紧我热烫的火棒, 湿润肉壁包围阳具狂热衝刺, 999双指仲不停撩拨蛋蛋, 不得了! 感觉到一股热流涌上后脑! 正想抽捧而出而休战一阵, 但系混乱的大脑已经作出最后的信号, 要-射-了! 美女知道我敌唔过她咀巴的引诱, 翘舌以待~ 1射2射3射! 全数精华射入电视性感人妻嘴巴里, 今次又系出太多豆浆, 看见999又委屈又享受的神情慢慢吐出, 今次满足感征服感一百分!!

事后2人抱抱讲下心事, 得知她家有状况才如此拼搏, 表面上999黑色燻烟妆, 似如蛇蝎的坏坏女孩, 但佢实则顾家爱父母, 工作又付出100分, 务求男人搵佢上鐘. 保证出晒每一滴, 征服感百分百满足才出房. 此女心态极好, 我小笼包第一次出声话, 唔搵999有捐失!

游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

qiqing 发表于 2015-6-22 09:26:11 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jerlocklei 发表于 2015-6-22 09:33:27 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

一年四季豆 发表于 2015-6-22 09:46:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

一年四季豆 发表于 2015-6-22 09:46:53 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

akon1991 发表于 2015-6-22 09:54:41 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好嘢一件!!求介绍地址

lx321321 发表于 2015-6-22 09:58:56 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

wuqipengfuck 发表于 2015-6-22 09:59:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

chengxiang 发表于 2015-6-22 09:59:51 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jjkkk 发表于 2015-6-22 10:02:55 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果断MARK,前十有我必火!

发表回复