爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

龙华丽X休閒中心

shandetr 发表于 2015-8-7 08:33:43 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
由于工作关系,今晚上龙华做完公司嘢后,又可以喺呢度搵食了。先去附近足仔洗脚,来了个四川妹,26才,坑都几深,普通洗脚70分锺38蚊,包房多10蚊,药粉多10蚊。女话最近都冇咩生意,紧係啦,去到咁远水路但价钱都冇咩平,呢度都係台湾佬和架仔嚟多。过程中按肩按背都几足力水,之后叫我趟在她身上帮我按头,feel到佢波都几软熟。脑中回想起以前係常平洗脚嘅画面,洗完脚洗埋细佬,之后仲即场可开埋大。呢啲旧回忆只能想下就好,回到现实,够锺免小费埋单58。

之后食啲野医下肚去返上次讲嘅丽X ,佢喺城市便捷酒店内,应该唔难找,自己百度下喇。
上到去揾返相熟部长,问佢而家仲有无管式玩。佢话即场就无,如果预订就。。。
咁问咩收费啦,中式108。泰式138,港式208,海底捞月式 268。  而家龙华消费都贵了好多,问部长有无好介绍,佢话都有走肥嘅但样就一般,以前索嘅技师都因为之前严打都走晒了,剩得系到嘅只有好少。咁就算啦,按个中式部长话要加多两锺先可过夜,咁唯有upgrade做268好了。技师入来 小肥 next
再来 村妹feel , next。第三个,瘦身材,但冇咩波,我问部长有无啲好的架 ,佢话其他技师上紧锺,咁我话走喇,佢就叫我等等,不消一会,来了个样都係乡下feel,但事业就几强嘅。就呢个啦。
技师拿工具进房,我先洗好澡,佢就帮我抹干身,我扒在床上,技师例牌问我边度累啊。我用广东话同佢讲,佢话,你广东人吗?我话係呀,佢原来係来自广西,都识少少白话,我问佢做咩会嚟呢度打工嘅。佢话原本嚟深圳富士康做嘅,但日日OT太辛苦了,最后经工厂内朋友一起来这里做技师。本来佢都係按中式的,但收入太少了,老闆建议佢做邪收入多啲,喺人民币利诱下最后转做邪骨。
每个技师背后总有一段辛酸史,我听完就算啦,唔通好似呢度啲情圣咁傻仔援助交际佢哋咩。不过佢按摩都没偷懒,按了20分锺正骨后,就落油推背,之后扫下 pat pat ,落油捽下袋袋。冰火锡身等指定动作。之后解甲波推,佢波都算好大,手测D级 。我问佢年纪轻轻点解波咁大嘅,佢话我好衰咁咸湿。咁我跟手边揸落去边啜佢Lin头,啡提。我问佢有无仔几耐冇搞过嘢啊果啲,佢话出泥做之后佢老家嘅男朋友都无联络了,咁我话咪好耐无搞嘢囉。之后试试撩佢下面,佢怕醜只有隔着内裤摸,feel到有啲湿,佢之后个样都几enjoy。我突然回个头来,咦,应该佢服务我先啱喎。我问佢可否外出上房,佢话唔做,咁就继续波推,由于佢波夹得细佬紧,搞到细佬都要比份见面礼佢,将子孙都射到波上。
技师清洁完后,继续按脚大腿。够锺问我要唔要过夜,叫佢攞张被。房都大嘅。

总结关外消费都开始上涨了,要玩得抵已经唔多啦,下次试下去阪田果边玩,之后再出报告。

场地9分。女5~10分 消费 $108~$268

报告完毕

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

hrq456 发表于 2015-8-7 08:33:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
布吉刀有腸仔煎雙旦,二百買單

4225075 发表于 2015-8-7 12:34:28 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
我只想说一句很好很强大!

我是夜魔 发表于 2015-8-7 12:41:40 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

wakulo 发表于 2015-8-7 13:02:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

melike009 发表于 2016-5-8 22:23:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

jingxiong008 发表于 2016-10-31 13:12:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

发表回复