爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

夜猫流浪探险记 :龙华镇中心篇,龙华大浪篇

nxbbs 发表于 2016-10-19 10:10:46 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
龙华镇中心篇
猫仔自上次去完民乐探险后,觉得龙华呢个地方有深深既吸引力,加上又睇咁多ching出包胶介绍龙华热点,所以重阳猫团后返归休息抖足米青,又再出发北上去流浪探险啦,第一站系:龙华地铁站!

坐火车去福田口岸过完关坐龙綫线到达龙华站,车上人多到不得了,证明龙华系劲多人住,呢头系龙华中心区乜都有热闹非常!出闸由A出口行落去,沿途好多日本料理,呢边应该好多日本人长驻做野,行行下见有间酒店既休闲中心有搞特价318,问过楼下部长话系环保口爆餐,仲俾相我睇话好多小妹妹,我就唔多信,呢d 细场不可靠,算吧,继续行!沿路见有间浪漫主题酒店,装修几令仲系粉色情调,岩晒沟掂条女一齐去呢度爆房,留底价钱资料备用先!

行行下见到有几间酒店都有休閒中心好多野玩,终走到路口,见到有间场系龙华达人YY兄提及开左好多年既L湾休閒中心,佢话去按过脚系肥c9,咁我就直奔二楼问部长按摩几银同有羊玩,佢话收168(+2一次性裤)按摩加手推,我觉得唔够尽兴,想走人去睇第二间,谁不知系走廊遇到一件白滑长腿女神,深深俘虑我的心,就你啦!即指住佢要佢又正好佢刚上班有空,此刻心情开心到想弹上天咁济!

呢间房间还可以算宽敞乾净,洗手间就花洒拆左无得冲凉,先去外面冲凉房冲就真系唔系几方便,去冲完凉番来,就等我既江西白滑长腿令索幼技师黎,佢黎到先叫我伏系度,Part1佢帮我按摩,按得几舒服明显有老师教过,好难得又幼又令又识特骨,抵讚!跟住仲有指甲抓背抓patpat同捽袋袋摸棍仔,舒服到震!

做完一大轮前戏,就直入part2,佢对住我坐叫我升起身坐住佢大腿,先黎按摩袋袋同棍仔,慢慢按慢慢享受手法唔错,唔怪得呢间野开咁多年都屹立不倒!
然后佢就坐我身旁开始侍候我,我隻手不停系佢身上游走,左手捽莲渣波,右手就穿后指插小妹妹,佢夹住大腿但我同佢不断角力,终於俾我成功抢滩,指插盘丝洞,插到佢湿晒西水不断流,可惜唔比奶西唔系就爽爆!

佢就呻吟淫声叫不停,又边奶我莲头边起机机,想试车牌,得撞撞车,算!我就不断渣不断插,终於兴奋到米青大爆发射到佢成身都系!事后佢帮我细心清洁,呢件江西白滑长腿魔女真系好掂,即抄牌下次必反啅,搞掂出走廊见有件轻中技师都几令,但佢走得好快无问到佢几号,埋单鱼七真系好抵玩!

搭多几个站,慳番两鱼三,仲使能去平记喜记玩羊,咁能贵d技师又吊起黎卖受气兼无野好玩!以后过福田口岸直奔龙华线黎呢度玩好过!

龙华镇中心篇
小猫猫大满足但肚饱饿了,就去楼下间潮汕牛丸店食最进补既手打牛筋丸粉特大份收两草,再加罐红牛,饮饱食醉后即去开始快企大搜查,沿路经过大润发超市,原来之前同件川妹子系呢度果间欢乐100唱过K,之后仲食埋佢諗起都好回味。之后发现有农民房,果条叫弓村好多村屋,又发现好多成人用品店,唔通有野玩?

不断系弓村游走巡视,始终发现唔到快企跡影,无耐下求救电动车佬,问佢佢话而家扫晒,以前系龙华地铁站后一带有(我諗系cool兄讲既景华新村),於是我俾五蚊佢上车同我巡下,叫佢睇下之前边度见到有快企或髮记既,带我游一下,可惜去到都无晒。

无奈下想起之前有ching报料话大浪果边好多仁K玩又多令幼,上次猫团苦主兄都话好有性趣去试下场,咁我就叫电动佬车我去大浪,我话果头酒店有仁K地方就ok,倾好价俾两草佢,咁佢就车左我去大浪既绿景酒店,落车就去昅下,入到酒店,oh my god,话装修整顿中,摆明已被封,之前再去四围昅昅都无乜KTV开,唯有转為搜刮快企行动!

先去了个赖屋山新村巡视,入去无乜料到,但见有两件令幼好似等客咁,我扫描一下质素都OK,可能转型变了私约妹,正想埋去抄牌,佢地有电话到,听完匆匆忙忙咁走人。算,再继续行,再去到同胜综合小区,入去游走无任何发现,但见外围有条宵夜食街好热闹,似有快企既先决条件,之前又行出去问电动佬,佢话以前见呢度有,叫我入去搵下,可惜搵极都无~算!

咁见到有间叫金X之都既休闲中心,就入去试下场,入去直接话要按摩,部长即带我上楼转黎转去,好隐蔽去到一个区,入房间房算唔错,直接问佢有羊餐叫,佢话有手推,手+波推及口爆餐,当然叫个口爆餐啦,价钱298包埋按摩,咁就试试,黎左条女系轻中女高佻白滑长腿大波样一般,OK啦,行到太倦唔再挑!

先去冲凉冲好上床,女黎帮我做part1按摩先按背,都几有力按得好到位,证明有训练过经验老到,途中又不断抽下水,摸我最爱既白滑长腿同大波波,按左三个字左右就直入part2,女有準备一杯热水同冻水,黎个怀旧台式冰火二重奏,佢含一啖热水先吹下,再黎淡冻水吹,感觉爽死快活过神仙,佢边吹我边摸鱼旦又指插西,我想奶西佢唔俾,算!终於系佢熟练口巧中几亿小猫米青爆在佢口中!估唔到黎到咁远都俾我搵到间好野,真系不枉此行!

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

kevin0426 发表于 2016-10-19 10:10:58 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

jingxiong008 发表于 2016-10-31 12:01:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德

manngokwok 发表于 2016-11-8 14:19:46 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
多謝貓兄分享

舌尖上的深圳 发表于 2017-1-17 22:01:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
回帖是美德,私聊跪求Ji师Wei信hao.

dg123456 发表于 2017-8-1 15:12:01 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

发表回复