爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

带女去水森林玩

xsheng1983 发表于 2015-8-25 08:57:42 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
其实都已经系前一个星期既事,本身諗住唔出(因為见广告无左),话说有一日閒日约好个bg去食饭睇戏,之后就直落,因為未得手諗来諗去想搵个地方过夜但又唔敢直接讲开房,所以都系去正骨场搵个机会落手,见大师兄发左个50%coupon出黎了解左鐘费打五折,计落2个人都系四佰几埋单,又揼又过夜抵吊啦,上到去当时凌晨一点左右,大堂人唔多,按个脚,一人签30小费,之后就去左间双人泰式房,当时其实都已经两点几,条女话眼训问我不如起身再揼,我当然諗唔到理由拒绝,结果.....win左,而我答应佢第二朝起身先揼亦做到左,可能大家会留意我带女呢段,但其实我系想分享一下心得同体会,如果以价钱同环境计,呢个场算抵玩,但要留意中午无自助餐的,另外有10%surcharge,不过如果以一个带女去玩既节目咁计,环境就非常唔错,D房相当有情侣酒店feel,下次再试下鬼鼠机返黎再报导。
大家可能觉得奇怪点解会出左系情感区,因為原来打完之后先发觉系吹水区未有权限出帖,而又见内容同女有关所以就出左系呢边,

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dorgel 发表于 2015-8-25 08:57:54 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哥顶的不是帖子,是寂寞!

296934483 发表于 2015-8-25 11:55:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
叫姐姐姐姐姐姐

kenyun12666 发表于 2015-8-27 06:30:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
果然就是high

4225075 发表于 2015-8-28 08:02:00 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
膜拜神贴,后面的请保持队形~

langdenis 发表于 2015-8-28 20:11:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

asna 发表于 2016-4-20 23:38:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复