爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

东莞常平半日游报告

liuxiao30 发表于 2015-9-15 09:01:10 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
话说一连3日假好难得,所以昨晚玩完超市后,中午同朋友坐河蟹号去常仔探索。20分锺好快到,去到两点几。去返以前金地利,而家改咗名XX 足浴,装修咗房跟以前差吾多。足浴有68/78 都唔知有咩分别,我同朋友分房入。
黎咗个细细粒20才妹妹几白净,放入。
技师着超短裙同深圳K足差吾多格局,一开始放水问要药水定盐水。跟住就先浸脚按背,技师坐喺我张按摩椅后面帮我按背个头放落技师双峰度都几舒服,呢点深圳果边好少有。听技师讲自从扫黄后,就少咗好多香港人嚟了,所以佢见到我地嚟都问係咪好耐无来。我就问佢而家东莞係咪无得玩了。佢表示好多桑拿场都关闭了,只得手作场和足浴,微信酒店妹,无咗以前啲仁K。讲到咁就问呢度有无嘢玩啊,佢边按腿又边按下肚,捽捽下,但又唔係好到位,皆因度门个坡璃窗都几大块啊。技师成日要望出去,都几鬼鼠。唔似得深圳呢边玩得咁放。咁技师问加唔加锺,我话加锺有咩玩。。。佢又唔讲,咁我打比FD问佢咩料,佢无接,我就唔加了係房入面唞咗阵睇下电影。我FD之后打返比我话佢加咗锺升空紧。。。明。

咁等佢完事后就一起去食tea,见人流都真係少咗,不过间嘢都几多大陆佬玩,可能近火车站关係。问返朋友玩成点,佢话加咗粒锺再比咗50小费起咗机。
我就唔太清楚制度,返正无之前嘅光猪足浴,以前200 搞埋嘢啦 而家得手作,好彩都叫做试过。。

各师兄如果去开可以一起开心share下或者回味下以前常仔嘅快乐时光,等而家嘅新手参考下。

结束咗按脚之后,去附近找找也没有以前的莞式桑拿,问问摩的佬话而家只有极少数酒店妹,而且不便宜而且按摩只有中泰式正规,咁唯有放弃啦。坐长途车落深圳横岗再战

适逢之前师兄话有木桶玩,我都试试先,到横岗约9点,先去附近餐馆医肚,两人食得唔多 跟住去四联路附近嘅木桶场玩。呢度跟同心比起来硬件无咁正,但技师奶大搭够,目测有C+,而且下路超短群,正。
朋友未玩过叫佢试玩,收费200

技师叫我先换上纸裤,再放好水比我浸。其间技师用鲍鱼刷帮我捽老泥,又帮细佬清洁干净。洗好后帮我抹干净,再换掉纸裤训上床。呢度比同心差係无咗猪肉台玩,不过技师波够大咁都冇所谓啦玩波就OK了。
先按背,腿都係鳩按,咁我就话啦,不如唔好按啦。我见佢对波咁大就讚佢对波好靚啊身材好,佢开心话係咪呀,佢仲sell我玩埋波推,加多50蚊增值费。咁佢对奶又真係几正嘅,去马。
之后佢出去攞油入黎慢慢用对大奶按背,舒服晒。按咗10分锺佢叫我转身按前面,我就开始撩佢妹妹了。无格手,上下路通,最后比佢对奶夹爆出晒。

玩完后佢就叫我自己冲身咁我都玩够了,朋友此事已在外等侯,佢技师幼幼但冇服务。鸡运有时就係咁,轮牌有好有唔好。

玩完去附近酒店训,朋友就打的回皇岗喂妻。明天继续假期尾声 阪田之战

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

寶寶_jaina 发表于 2015-9-15 09:01:21 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
有料好過冇,好耐冇常仔信息啦。

ppkart 发表于 2015-9-15 09:01:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
我上個月去過,真係變左一個小鎮仔

jflin 发表于 2015-9-15 09:41:43 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

fighterman 发表于 2015-9-15 10:58:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

paddyyim 发表于 2015-9-24 13:16:33 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD

iajm123 发表于 2015-11-22 02:07:16 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
木桶好玩哦,求PM

tang111 发表于 2015-11-22 02:28:52 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

499788919 发表于 2015-12-4 22:40:50 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
#在这里快速回复# 不管你信不信,反正我是信

KONGKONG168 发表于 2016-1-29 21:23:38 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
DDDDDDDDDDDDDDDDDD

发表回复