爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

试新野,向西附近

evasyy 发表于 2015-10-31 15:10:32 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
话说前日下午到达罗湖停车场附近买票位置,企左系度左望右望,唔知去边个场好,於是有拉客过黎介绍,平时我都唔SO佢地
果日见反正冇乜头绪,就听下佢介绍,佢介绍左两个场俾我,话都系同一个老细,一个就268/298,分别就系298有粥食,另一个场居然系食全餐,498
由於小弟当天冇带好多钱在身,所以冇去食全餐,就去左食粥,间野位置系向西,细场一间,门口出面仲要装修紧,鬼死咁大尘,入到去大堂,居然一个客都冇,包场咁...
冲凉房亦只得四格....幸好水温还是正常
返回大堂坐左一阵就入房,点知全程冇部长理我,得个企水吧既女仔带左我入房,间房一入去早闻到有阵UP味....张床仲要有EE声,正到呢......
过左阵就有个技师一人走过来,我就问多次佢羊收费,佢问我系唔系关口拉客介绍过来的,我话系,咁佢就话268/298,原来自己WALK IN 系238/278
讲真,差30蚊,冇理由唔食粥....
技师年近30,依D细场都冇羊期望,所以唔太差就照放入,第一PART普普通通,冇羊力,不过都几好倾,大概35分鐘,就出去拎野开始第二PART
有JELLY,暖水,爽身粉,有几下轻轻毒龙,之后拎左个透明既类似保鲜袋铺上面就开始食粥,唔知系技师问题定点,原来冇口X,最后都只系用手完成
整个过程大概有一小时十五分鐘,算足鐘,临走前问技师结左婚未,佢话结左,问佢系咪已经生过细路,佢话系,唔怪得对野坠得几犀利.....

埋单298,冇车坐,自己走
整体黎紧我觉得麻麻地,主要系设备同技师质素问题,所以应该都冇下次,喜欢熟女人X既师兄可能会喜欢

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

icelee 发表于 2015-10-31 15:10:42 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
間野係米就叫向西?

long6006 发表于 2015-10-31 17:26:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

long6006 发表于 2015-10-31 17:26:49 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你信不信,反正我是信了。

fighterman 发表于 2015-10-31 21:14:05 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

福永上空的鹰 发表于 2015-11-1 01:32:08 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哪个场有498全餐?

wewewe 发表于 2015-11-1 08:41:57 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

哪个场有498全餐?

sj00203787 发表于 2015-11-2 00:55:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

sj00203787 发表于 2015-11-2 00:55:36 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

Pingping05 发表于 2015-11-4 01:32:25 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
哪个场有498全餐?

发表回复