爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

深圳X泉、X岛、海穴话停(有相)

ks8822 发表于 2016-2-22 09:15:04 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
上星期忙到甩轆,一星期无北上,积埋好多火,所以星期六一早过去搞卫生,年纪大易腰酸背痛,夜晚走左过去怪泉按下,食个饭(餐厅已开但无咩选择,但味道唔错)hea下。

今次前台醒目,讲明无技师要等,反正大把时间,今次人客多左,多左班后生师弟。个个都係度鬆腿,各C兄都眼角含春咁享受。鬆腿,採耳都左人,服务员仍然咁7。鬆腿要轮,就搵返相熟採儿,仍然咁正,今次按头肩手,可能真係熟左,唔介意小弟双手周围放,按肩时,唔食左几多波饼,又成个身挨落嚟,面贴面,颈碰颈,女人天然体香零舍不同,几sweet sweet,可惜多番勾引亦唔成功叫佢入房,够性格,够坚持,亦更有挑战性。开心时间过得特别快,今次无上四楼,因为想真做唔想口爆,所唯有返归叫外卖。返到去,相熟嗰D唔係未返在路上,就係已经训左。唯有叫V7囡囡,要千四人仔两Q。大半小时后到,一分钱 一分货,真人有相九成,几白净,一米六高,目测C波,收货。聊下天,因为小弟太饿,叫佢唔洗冲凉除衫先来一Q,短裙黑丝,正。做完有D饿,煮埋嘢食一齐食,坐底先慢慢了解,囡囡四川人士,白天有正职(佢讲我听,唔理正假),倾下倾下过晒锺,齐头两千叫佢第二朝先走,又OK。临训一Q,星期日十点一Q,食埋早餐先走,下次直接搵佢。
返去训多阵,又鳩硬,本来諗住返香港去YL执多Q,但个地产妹打电话来话黄昏叫我去签约收按金,于是打开万能嘅V7,刚啱见到H岛嘅红牌XXX有相,于是即约。

上到去同过年前一样,无咩特别,大堂依然漆黑一片,唯一好左係件一次性质料好左,机师来到,样比相熟左少少,但个body shape真係无得顶,波唔大,但比例好,屁股都好正,食样食身材绝不能错过。唯一通病就係一定唔足锺。机师身穿黑色透花呢屎睡前服,真空包装,下穿遮唔到毛嘅T-back,按左十分锺就调情,技术高超,有69,指插,深喉口爆。因小弟早前出左3Q,今次仲唔吹到佢咀歪?不过佢无因为咁而揸流滩,反而更落力,下下深喉,仲畀我捽到出晒水,45分锺完事。口爆完事佢仲话我劲。埋单308。
差不多时间,真係脚软,打的过春风路。见到个租客,先见其波后见其人,经验话我知,佢一定係技师或小姐,可能见我色迷迷,埋门叫我平两旧。OK,畀妳对洲际导弹镇胁,平畀妳,不过唔该自动畀V7我,唔知以后有无机食佢呢?
办完事后,去呢间茶仔食野

顺便再上去XX华停搵件机师定定惊。搵左髮绿

特别一堤,呢度个locker仔,好似TWD里面啲walker 咁,无反应,行动迟缓,走时连杯万年水都唔识捧过来,动作快少少可以唔洗畀tips。
好啦,机师入房,同相打八拆,又係真胸包装,B-cup左右,按左廿分锺,问要做咩服务,佢话有波推同口吹,我叫佢鍾意做咩就做咩,佢话口吹,我心諗你死梗啦。呢个技师胜在有真反应,开头都几保守,唔畀伸手入下路,囡囡施尽浑身解数,又啜袋瀬袋底,又不时啜我上身耳背后颈,但吹极都唔出,而且又畀我捽到底裤都湿埋,最后咪又畀我予取予携。捽到佢高潮时,我亦爆埋。全程有7、80分锺,几好玩,条囡都出晒汗。埋单318,呢度客服唔畀机师V7,但代约,客服效率几高。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

枫飞羽 发表于 2016-2-22 09:15:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
原來湯馬士係香港有樓收租,怪不得unun腳咁休閒

icelee 发表于 2016-2-22 10:28:22 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看帖看完了至少要顶一下,还可以加入到淘帖哦!

fighterman 发表于 2016-2-22 10:57:04 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
看了LZ的帖子,我只想说一句很好很强大!

jflin 发表于 2016-2-22 14:17:26 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好好工作,天天桑拿

wys01 发表于 2016-2-22 21:34:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

wys01 发表于 2016-2-22 21:34:35 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

dg8 发表于 2016-2-23 09:52:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
        vvv

dg8 发表于 2016-2-23 09:53:02 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

toukui2004 发表于 2016-2-23 11:14:31 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

发表回复