爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

又去深圳全东方

6317131a 发表于 2016-4-5 08:45:14 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文
前几日去左姓全个度。

本来约左个女仔,但系被人打飞机,… sorry ,打错字,惯左,应该系放飞机。呢D唔讲啦…唉

今次第3次去。上两次都有出文,个感觉就系好多人,要唱等了又等…今冷呢…

--------------------------------------------

去度,咁耐无来,紧要问下价先啦!

我都唔明,点解呢间野成日改价钱,好彩问下,正骨就讲正野,88 任做中泰,128 就一次推油+任做中泰咁。

咁就做左成7个鐘,点解?因為等女…结果…好无耐走人。

其实无乜野好讲。

1. 中式女同项目都系一样,中中地
2. 小左好多人!到深夜就开始多,大堂70%满,因為无左任 zoom 脚,终于唔见个D死霸住 5 个技C狂 zoom 的讨厌鬼!
3. canteen 开左
4. 可以打桌球
5. 水吧超醒目,我叫 7 up。佢加 lemon,跟住加小小言!非常正!
6. 在等朋友期间,坐左去大常后面,个度原来系技C出入口,想睇女就去个度啦。
7. 又见好多客人去包房 zoom,出来个时好满足,唔知玩左乜啦!
8. 好多男客人来度话要技C口服液!唔通男人都有更年期?如果各位想试下技C口服液,要 call 定,因為…深夜真系好多人来试
9. 而家中泰唔驶等!
10. 今次对于 4 楼后座,就无试过,所以无野讲! sorry!

---------------------------------------------------------------------

后记,走个时,就坐佢地架车。本来大堂有个男人。同我一同坐左度等左成 30 分鐘。上左车,又唔见佢出来,就叫司机问下前台啦,佢就话唔坐!

咁就开车啦。好啦去到马路个时,打来又话要上车!

大老,男人老狗,好心你啦!之之左左!叫你又唔要,走个时又要左住!

---------------------------------------------------------------------

有 CHing 话姓全,名叫东方乱收费,唔好意思,我个人觉得唔系罗。入门口有大大个牌写住,见图。我觉得人地都写到明,明码实价,应该唔可以话人乱收钱喎。

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

dzbz 发表于 2016-4-5 08:45:34 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
現在金玉池是否也是任按,不知近況如何?

黑糖2016 发表于 2016-4-5 09:48:49 简体中文繁體中文
太热太热太热太热太热特热舞一体预报美女比表面积

pwolfs 发表于 2016-4-6 10:43:20 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

lancech 发表于 2016-4-6 16:47:30 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

hanboss 发表于 2016-4-8 23:10:06 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
不管你们信不信 ,反正我是相信了。

呵呵321 发表于 2016-4-9 10:08:59 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
!!!!!!!!!!

adu765432 发表于 2016-4-9 10:18:26 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文

发表回复