爱桑拿-深圳桑拿网 广州桑拿网 佛山桑拿网-桑拿论坛

开放注册

社区广播台

改革后的深圳东方圣泉

free51 发表于 2016-5-17 07:55:00 | 显示全部楼层 |阅读模式 简体中文繁體中文

马上注册登录,可以查看更多桑拿技师图片哦.

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?开放注册

x
改了收费后第一次去,入场前问清楚最低消费系几多,77话RMB 88,OK入去。门口个姿客同以前唔同左,以前的靚女些。

入去更衣,除了locker仔,就无其他人,换完衫后上大堂,一上到去有两个靚女企响到问上唔上房按摩。我话唔驶了,行去大堂搵个靚位先,成个大堂由头行到尾,我估大约得10个客,超级静。搵到个有利位置,就叫个鬆腿试下,来到,言谈间得知28岁,有肉地,看到深深的事业线,一路按一路有倾计,佢话新收费后静了好多,上了班几个鐘先上第一个鐘,好惨。我唔理佢,因為觉得佢hea按,所以佢问加唔加鐘,我say no。整个过程正过正骨水,亦hea得紧要,无加鐘既空间。

等佢走左,换过另一个,这个无之前的咁好肉地,有事业线但无咁深,样子麻麻。开始按,觉得佢OK喎,连小腿都照顾到,一路慢慢按上大腿,之后又按返小腿,力度适中。过程中无交流,由于鬆腿妹唔靚,我睇前面个採耳味好过,哈哈。这女大部份时间都很规矩,只系后期会按前列腺,手法都OK。

问过技师,原来而家按3个鐘可过夜,唔驶再比49过夜费

无标题文档

深圳 广州 东莞 预约QQ 527000087

fuqi 发表于 2016-5-17 07:55:09 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
鬆腿正按小費比幾多?

qiusibo 发表于 2016-5-17 07:55:18 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
按三個鈡應該只限全身吧
有沒有分假期前及時段?

cwj8122 发表于 2016-5-22 00:58:48 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好的看看,,,,,,,,,,

sznr 发表于 2016-5-22 18:59:47 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
啥也不说了,楼主就是给力!

jg3070725 发表于 2016-5-25 22:17:39 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
!!!!!!!!!!!!

gzsxr 发表于 2016-5-27 12:48:37 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
好贵阿10是非常多谢分享...

ac978978 发表于 2016-7-8 12:50:00 来自手机 | 显示全部楼层 简体中文繁體中文
let me see some pictures

发表回复